PONOSNA MAMA

Trenuci najveće i istinske sreće: Marijana Batinić napokon pokazala svoju drugu djevojčicu

19.10.2020 u 12:50

Bionic
Reading

Prije mjesec dana poznata voditeljica Marijana Batinić na svijet je u Zagrebu donijela drugu kćerkicu. Ona i suprug Matej Pašalić dali su joj ime Roza. Uz tek povremena javljanja u gustoj svakodnevici, Marijana je dala naslutiti da uživa u čarima majčinstva i sa svojom novorođenom kćerkicom. Sada je napokon pokazala malenu te otkrila kako su se svi u obitelji priviknuli na prinovu

Prošlo je prvih mjesec dana otkako je obitelj voditeljice Marijane Batinić bogatija za još jednog člana. Malena djevojčica Roza došla je na svijet 18. rujna i od tada svakodnevno uveseljava svoju stariju seku Enu, tatu Mateja, a najviše mamu Marijanu.

'Svaki dan neki razlog za slavlje! Ovaj vikend smo proslavili mjesec dana našeg Pere Ždere. Danas slavimo prvu prospavanu noć u komadu. Sutra obilježavamo mjesec dana otkad smo izašle iz rodilišta, a dočekala nas je eksplozija ljubavi i prigodne roza boje’, započela je svoju novu intimnu objavu RTL-ova zgodna voditeljica te ne krije koliko je ispunjena.

Uz fotografije izlaska iz rodilišta, kada su je dočekale majka, starija kćerkica Ena i suprug s balonima i cvijećem, pa potom detalja kako je ukrasila dječju sobicu, ali i zahvalama za sve darove koje je dobila od kolega, prijatelja i obitelji, poznata Splićanka je dodala:

‘Moja me Ena dirnula tim iskrenim dječjim iščekivanjem mlađe seke, a onda me doma zakucala ovom porukom dobrodošlice... Ljepši poklon od jutra kad se s njih dvije (i tatom - njega još nismo izbacili!) ušuškam u krevetu nisam mogla poželjeti! Znaaam, patetična sam - i vi biste bili na mom mjestu.'

Osim toga, u nizu fotografija koje slave ljubav, sreću i rođenje, potkrala se jedna na kojoj se jednomjesečna Roza nalazi u majčinu i očevu zagrljaju na kavi u centru Zagreba. Tada smo prvi put imali prilike vidjeti preslatku bebicu.