13. travnja

Vodimo vas na nastup DJ dvojca Lutona i Šćepe u Petom Kupeu

10.04.2024 u 13:25

Bionic
Reading

Berlinska techno kraljica Ellen Allien i urnebesni DJ dvojac Luton i Šćepa za kraj tjedna u Petom Kupeu

Kupanje izvanzemaljskim frekvencijama obećava GRAVE na svom sljedećem izdanju 12. travnja. U Zagreb slijeće omiljena alien techno kraljica Ellen Allien! Kao jedna od ikoničnih umjetnica svoje generacije, Ellen Allien utjelovljuje temeljni etos techna: vizionarka je koja gleda u budućnost tražeći inspiraciju, urezujući vlastitu nišu i vladajući carstvom koje je proželo techno, rave i plesnu kulturu.

Na sceni još od 90-ih, ova rođena Berlinčanka, uvijek zvuči svježe i iznenađujuće svojim setovima u kojima se stapaju old school produkciju s onom modernom. Ellenin vječno kreativni um proizveo je deset albuma uz opsežan katalog singlova, EP-ova i remikseve za ključne izdavačke kuće kao što su Warp i Mute.

Ellen Allien - Rave Luv (Official Music Video) Izvor: Društvene mreže

Za pultom Petog Kupea pridružuje joj se njezin prijatelj Miro Von Berlin, Zagrepčanin koji je osim osebujnih plesnih pokreta, isplivao na površinu groovy, energičnim i razigranim setovima.

event: www.facebook.com/events/767467261473456

Nećete vidjeti nikoga kako pušta i uživa u house muzici kao što to oni rade. Luton i Šćepa, još uvijek u usponu, uvelike su već glavna clubbing atrakcija u regiji. Najzabavniji DJ dvojac u regiji stiže ove subote, 13. travnja u Peti Kupe.

Sa snažnim muzičkim temeljima zasnovanim na sviranju instrumenata, ovaj bratski duo vrti setove inspirirane kvalitetnom svirkom, čvrstim grooveom i raznovrsnim harmonijama koje nepogrešivo uzrokuju ples. Više od samo muzičara, autentično odjeveni, Luton i Šćepa su arhitekti nezaboravnih muzičkih iskustava, pretvarajući svaki prostor koji dotaknu u živopisnu žurku i ples.

LUTON & ŠĆEPA @ Hangar :: Ma jok ti ćeš! Izvor: Društvene mreže

Uz rasplesanu braću, iz susjedstva nam se vraća i popularni novosadski DJ Runy, dok domaću podršku u ovoj nadasve zabavnoj večeri regionalnih majstora daje Pepi Jogarde.

event: www.facebook.com/events/7423604941038681

Čitateljima tportala darujemo 2x2 ulaznice za A Night with Luton, Šćepa, Runy, Pepi (13.04.2024., Peti kupe, Zagreb), a dobitnici su Ivan Kovačić i Sonja Tomas.