7. veljače

Vodimo vas na glazbeni spektakl Rock The Opera u Lisinskom

24.01.2022 u 14:53

Bionic
Reading

Najpoznatiji rock hitovi uz pratnju filharmonije

Rock prkosi koroni! Unatoč teškim vremenima za koncertnu industriji, pripreme za novu turneju kulturno umjetničke manifestacije Rock The Opera, koja nas na dva sata vraća u slavne dane rock muzike, u punom su jeku. S obzirom da je ulazak moguć uz Covid potvrdu, organizatori su odlučili snositi trošak antigenskog testiranja prije koncerta. Koncerti će se održati 5. veljače u splitskoj Spaladijum areni, 6. veljače u zadarskoj dvorani Krešimira Čosića, te 7. veljače u Koncertnoj dvorani Lisinski, u Zagrebu.

Koncert nudi neponovljivo iskustvo jer se na unikatan i jedinstven način izvode svjetski poznati rock hitovi Queena, Deep Purplea, Pink Floyda, Led Zeppelina, AC / DC-a, Rainbowa, U2-a. Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji zvuka, fascinantnom aranžmanu te moćnoj i veličanstvenoj pratnji Zagrebačke filharmonije uživat ćete u rocku kakav kakav još niste doživjeli, s najvećim poštovanjem prema izvornoj pjesmi i njezinoj važnosti te povijest glazbe, a uz veličanstvenost koju može donijeti samo puni filharmonijski orkestar.

‘’Iza naslova Rock The opera krije se stvarno super I kvalitetna priča, crossover fomra koncert na kojem se sviraju rock klasici u aranžmanima sa simfonijskim orkestrom. Nešto što morate doživjeti’’ rekao je specijalni gost ovog glazbenog spektakla Dino Jelusić. Uz njega će nastupiti i vokalni solisti Leanne Jarvis i Maky. Moćna podrška Zagrebačke filharominije doprinijet će sveukupnom doživljaju uz dirigentsku palicu Friedemannea Riehlea.

Jedan od najzaslužnijih osoba za održavanje ovog projekta je njemački dirigent Friedemanne Riehle te od spektakularnog prvijenca u Bečkoj Operi, “Rock the Opera” nastavila je prenositi energiju u brojne dvorane i gradove diljem Europe. Projekt “Rock the Opera” od svog nastanka bilježi nevjerojatne uspjehe diljem Europe te je napunio brojne dvorane. Glazbeni spektakl imao je premijeru i u Hrvatsku te su koncerti održani u Trogiru, Šibeniku i Opatiji, a posljednji put se napunila Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog u listopadu prošle godine.

Ulaz za navedeni glazbeni spektakl obavljat će se prema važećim epidemiološkim mjerama koje će biti određene od strane Nacionalnog stožera civilne zaštite u periodu održavanja koncerta. Naše kupce ćemo pravovremeno obavještavati o svim dopunama i izmjenama vezanim uz COVID mjere, te sve promjene ili izmjene koje će se eventualno dogoditi a vezane su za sam ulaz na koncert odnosno u navedene dvorane.

Čitateljima darujemo 2x2 ulaznice za glazbeni spektakl Rock The Opera (7. veljače u Lisinskom), a dobitnici su Vlasta žugelj i Snježana Švajcer.