nagradnjače

Vodimo vas na ekskluzivan koncert Marka Tolje na najljepšoj pozornici u Zagrebu

05.11.2018 u 10:52

Bionic
Reading

Poznato je da je Marko Tolja čovjek od riječi i kada Marko obeća iznenađenje na koncertu u obnovljenoj Tvornici kulture, onda on to obećanje zaista i ispuni

Naime, svi kupci ulaznice za koncert 10. studenog na poklon će dobiti Markov novi album - Tišina - Love collection. Album izlazi upravo na taj svečani dan i Marko je odlučio da ćemo u prekrasnoj Tvornici koja je dobila novo ruho napraviti pravo slavlje ljubavi. Ono što već svi vrlo dobro znaju je da će se za ovu priliku Tvornica transformirati u ekskluzivan 'kazališni prostor', sa sjedećim mjestima podjeljenim u tri kategorije. Za Parter 1 ostalo je još samo desetak mjesta, ali ulaznica još uvijek ima u prodaji u sustavu Eventim i u Aquarius Music Shopu u Varšavskoj 13.

Preuređena Tvornica bit će savršeno mjesto za promociju Markova albuma i nastup ovog mladog umjetnika i njegova septeta. Ime albuma - Tišina - Love Collection govori vam da se radi o zbirci najnježnije glazbe u kojoj ćete uživati u svakoj noti.

Ovih dana Marko je imao i video premijeru - novi spot za baladu 'Na dnu ljubavi'.

'Pjesmu sam napisao i snimio jos 2012. godine za album Ljubav u boji. Iako tada nije bila singl nekako se publici kroz godine potajno nametnula kao najdraža s tog albuma. Najemotivnija je, iskrena, nenametljiva i bez ikakve kalkukacije - čista emocija. Originalan aranžman je napisao upravo Zvjezdan Ružić sa kojim tu pjesmu uglavnom izvodim isključivo uz pratnju klavira. Stoga sam i odlučio da se nađemo kod njega u studiju, upalimo mikrofone, stisnemo REC i radimo ono što najbolje znamo - muziciramo! I tako je iz jednog 'takea' nastala ova nova verzija meni jako drage Na dnu ljubavi.' - objašnjava Marko kako je nastao ovaj stari - novi hit.

Izvor: Društvene mreže
  • Ulaznice za Tvornicu dostupne su u sustavu Eventim
  • Ulaznice za Parter 1 koštaju - 120 kuna
  • Ulaznice za Parter 2 - 100 kuna
  • Ulaznice za Tribine - slobodno sjedenje - koštaju 80 kuna
  • Više o događaju pronađite u Face eventu

Čitateljima tportala darujemo 3x2 ulaznice za koncert Marka Tolje (Tvornica kulture, 10.11.), a dobitnici su Sonja Feriz, Ana Blažević Simić i Emina Lipovšćak.