nazdravlja čistim zrakom

Vlado Kalember proslavio 69. rođendan: 'Želje su mi svakodnevne - da se probudim, da me ništa ne boli i da budem ovakav kakav jesam'

27.04.2022 u 11:51

Bionic
Reading

Glazbena legenda, miljenik svih generacija i frontmen jednog od najpopularnijih bendova bivše države Srebrna krila, posljednje tjedne provodi u studiju gdje uz gostovanje brojnih kolega s estrade vrijedno radi na novom albumu 4asa. U utorak je imao dan za slavlje, a tom prigodom je ispričao koje su mu rođendanske želje te zašto ne pije alkohol

'Već jako dugo ne slavim rođendane pa mi 'moj dan' prođe kao svaki drugi dan. Doista mi ne predstavlja ništa bitno jer ga nisam birao, da sam nešto birao onda bi mi to bilo puno važnije, a ovako dan kao svaki drugi. No, moram naglasiti kako ja slavim svaki dan', izjavio je Vlado Kalember za RTL.hr.

Čuveni glazbenik priznao je da nije čovjek koji voli rođendanske proslave, a kada je riječ o željama nije kompliciran, jer su to su one koje većina ljudi želi, a riječ je o zdravlju. Kad je o jubilarnom 70. rođendanu riječ kaže da ne može ništa reći jer ne zna hoću li do tada promijeniti mišljenje. Misli da će se držati svoga te da neće biti nikakva proslava. 'Želje su mi svakodnevne - da se probudim, da me ništa ne boli i da budem ovakav kakav jesam', rekao je Kalember.

Osim što nije ljubitelj rođendana, nije ni alkohola. Nikad, kaže, alkohol nije pio principijelno i toga se drži. Samog sebe je 'uvjerio da je alkohol katastrofa - u bilo kojoj količini, a nazdravlja s čistim zrakom i s ljudima, a ne alkoholom'.

  • +3
Vlado Kalember Izvor: Cropix / Autor: Jure Miskovic / CROPIX