NOVI BB SKANDAL

Vladimir: Marijana je i mene zavodila

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 11.05.2011 21:38
  • Objavljeno 11.05.2011 u 19:54
vladimir i bojana

vladimir i bojana

Izvor: Screenshot / Autor: vb4.emotion.rs

U Big Brother kući sve je napetije - Vladimir se povjerio Bojani i Horvatu da se na jučerašnjem tulumu Marijana i njemu upucavala

Vladimira, čini se, još uvijek muče neke stvari koje su se događale na partyju pa je povjerio Bojani s kojom se najviše druži u posljednje vrijeme i Horvatu da se i njemu Marijana upucavala na tulumu. Marijana je iste večeri zavodila i Nikolu Maurovića govoreći mu da je slobodna, no on ju je odbio kazavši da je vidio njezinog odabranika, misleći naravno na Nemeša. No čini se da nije svoje draži usmjerila samo na Nikolu.

Vladimir je rekao da mu je čak tri puta rekla želi li spavati s njom. Bojana mu je odgovorila da je nju sad sram jer ne može pogledati Nemeša u oči, a da mu ne kaže što je bio.

'Marijanu bi trebalo biti sram, a ne tebe', rekao joj je Vladimir.

Student iz Crne Gore je pokušao smiriti strasti rekavši da se možda Marijana samo šalila, pa je bolje da to prešute. Svi su se složili s njim.

U međuvremenu je i Marijana razmišljala o tome koga je sve uvrijedila svojim ponašanjem u BB kući. Smatra da otvoreno pričanje o vezi nije pravi način za rješavanje nastale situacije. Nije joj važno što drugi misle o njoj, stalo joj je samo do mišljenja obitelji koju je, kaže, izdala svojim ponašanjem. Nada se da će joj njeni najmiliji dati priliku da se iskupi i objasni im sve.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi