NA SVETOM STEFANU

Vjenčanje o kojem svi bruje: Predsjednik Milo Đukanović oženio sina

22.09.2019 u 11:50

Bionic
Reading

Sin crnogorskog predsjednika Mile Đukanovića, Blažo Đukanović i njegova djevojka, podgoričanka Milena Popović, vjenčali su se u subotu u elitnom kompleksu hotela 'Sveti Stefan'. Cijelu večer trajalo je veselje, a s mladencima je uplovljavanje u bračnu luku slavilo 400 uzvanika

Blažo Đukanović, sin predsjednika Crne Gore i lidera vladajuće Demokratske partije socijalista Mila Đukanovića, oženio se u subotu na Svetom Stefanu Milenom Popović, koja je na gala vjenčanju blistala u haljini s potpisom čuvene dizajnerice Vere Wang, čija cijena iznosi 7000 eura.

Raskošno vjenčanje desetljeća kako su ga prozvali tamošnji mediji počelo je u 17 sati na maloj Kraljičinoj plaži, javlja portal Vijesti.me, a gosti su na svadbu stizali specijalnim električnim vozilima.

Prema informacijama crnogorskih medija na svadbu je pozvano više od 400 gostiju koji su u subotu navečer strpljivo čekali u redu da domaćinima čestitaju noseći poklone u ruci.

Među uzvanicima bile su uglavnom osobe iz javnog i političkog života Crne Gore, tamošnji poslovni ljudi, bivši sportaši poput bivšeg nogometaša Milana Dejana Savićevića, ali i najbogatiji Crnogorac - bivši premijer Tajlanda Taksin Shinawatra, koji je 2009. godine dobio i crnogorsko državljanstvo.

Dok je trajalo veselje bilo je primjetno pojačano prisustvo policije, dok su morem oko Svetog Stefana patrolirali policijski čamci, prenose mediji.

Sigurnost gostiju, uz policiju čuvalo je i osiguranje tvrtke koja upravlja Svetim Stefanom.

Luksuzno vjenčanje Đukanovićeva jedinca organizirano je na istom mjestu na kojem se 2014. vjenčao srpski tenisač Novak Đoković, a noćenje u elitnom kompleksu Svetog Stefana košta između 800 i 1100 eura.