novi spot

Vjenčali se Remi i Shot iz grupe Elemental

05.04.2017 u 21:40

Bionic
Reading

Za potrebe novog singla 'Ništa', s posljednjeg albuma 'Tijelo', članovi benda Elemental - Mirela Priselac Remi i Luka Tralić Shot - postali su novopečeni mladenci, barem na jedan dan. Spot za istoimenu pjesmu snimio je Radoslav Jovanov Gonzo

Bend Elemental ne miruje. S posljednjeg albuma 'Tijelo' izdali su novi singl 'Ništa', te za potrebe istog snimili i video, u kojem su Mirela Priselac Remi i Luka Tralić Shot preuzeli uloge novopečenih mladenaca. Iako pjesma može imati razne interpretacije, njezina je suština bol, dok sam video donosi pomalo bizaran scenarij.

'Pjesma govori o jednom stanju emotivne ošamućenosti, o emotivnom limbu u kojem se čovjek nađe nakon neke stresne situacije. Kao kad se nađeš preblizu eksplozije, pa ti samo šumi u ušima. Onaj osjećaj kada si potpuno prazan. Jedino što te iz toga može prenuti jest rečenica - 'ostanimo prijatelji' - koja često dođe kao šamar i jedino što, zapravo, osjetiš je ta neka prodorna bol - je li to razočaranje, olakšanje ili nešto treće - to ostavljamo slušateljima da sami interpretiraju kako im paše. Kako pjesma kaže: 'Pametnome to je dosta'', izjavila je povodom izlaska videospota Remi.

Redatelj spota je Radoslav Jovanov Gonzo, kojem je ovo prva suradnja s Elementalom.

Elemental - Ništa Autor: Youtube