ROCKERICA U DUŠI

Vječna partijanerica: Alka Vuica pokazala s kim se najbolje tulumari

04.03.2019 u 12:47

Bionic
Reading

Uvijek dobro raspoložena kantautorica i pjevačica rado je viđena na zabavama. Kolege je vole zbog vječnog optimizma i humora, a Alka Vuica je otkrila s kim je njoj najbolje kad se skupa nađu na nekoj od veselica

'Sa Gobcem je provod najbolji!', otkrila je poznata kantautorica na svom Instagram profilu na kojem pozira s frontmanom Psihomodo popa. Rokerica i buntovnica u duši, kako za sebe kaže Alka Vuica, očito najbolje tulumari sa rockerima. Osim toga, glazbenica je najavila da priprema svoj pravi rockerski album.

View this post on Instagram

Sa Gobcem je provod najbolji!

A post shared by Alka Vuica (@alka.vuica) on

Dugogodišnje prijateljstvo Alke i Gobca među ostalim je okrunjeno i zajedničkim nastupom prije više godina i to u u Glazbenom showu Dalibora Petka. Zajedno su zapjevali ultimativni hit 'Ja volim samo sebe', u čijim se stihovima, priznali su, oboje najbolje pronalaze.

Alka godinama živi na relaciji Zagreb - Sarajevo. Ondje je pronašla ljubav te profesionalno ispunjenje u smislu emisiji 'Vidimo se u Sarajevu', najgledaniji show od 49 televizija. Za BiH je veže i pritano zadovoljstvo, već je nekoliko godina u ljubavnoj vezi s ugostiteljem Zlatkom Arslanagićem.

  • +8
Alka Vuica Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL