zima na suncu

Od Jamajke do Sejšela: Poznati Hrvati spas od hladnoće potražili u toplijim krajevima

05.03.2018 u 07:32

Bionic
Reading

U tjednu iza nas Hrvatsku su pogodile vrlo niske temperature te su gotovo cijelom Europom zavladale polarne hladnoće. Zbog toga su oni koji si to mogu priuštiti odlučili kraj veljače provesti na egzotičnim toplim destinacijama

Od snijega, ledene kiše i hladnog vjetra mnogi su poznati Hrvati pobjegli u toplije krajeve i pritom šal, kapu i debele zimske jakne zamijenili oskudnim kupaćim kostimima.

Jedna od takvih je i bivša misica Antonija Bračulj koja već nekoliko dana sa suprugom Marijanom uživa na Sejšelima. Ovaj je odmor, osim bijega od hladnoće, po još nečemu poseban za sretne supružnike. Iz egzotičnog raja, u kojem uživaju u svojoj ljubavi i sreći, Antonija je za tportal potvrdila da čekaju još jednu djevojčicu.

Antonija i Marijan Bračulj Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

'Pobjegli smo jer mislim da nećemo imati vremena kad dođe druga beba', rekla je Antonija te i ovaj put, unatoč početnim mučninama i rizičnoj trudnoći - sjaji. Zaljubljeni golupčići dane uglavnom provode na rajskim plažama ili pak razgledavaju unutrašnjost otoka gdje se mogu naći zanimljive životinje.

Pješčana plaža postala je omiljeno mjesto i Idi Prester, pjevačici koja je prije desetak dana otišla u avanturu života. Ona, suprug Ivan i dadilja Goga te sinovi Roko i Rio odletjeli su u daleki Vijetnam. Oduševljenje ovom azijskom zemljom Ida već danima ne krije pa putem Instagrama redovito obožavatelje obavještava kako se provode.

Ida Prester u Vijetnamu Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX

Osim toga, zagrebačka pjevačica i voditeljica dokazala je kako putovanje s malom djecom i to na drugi kraj planeta nije nemoguće, već da je sve stvar volje i dobre organizacije.

Da je pravo vrijeme za bijeg u daleke krajeve, shvatila je i popularna kantautorica i pjesnikinja Alka Vuica. Ona se pak odmara na bajkovitoj Jamajci te se, kaže, osjeća kao u raju. Opuštena atmosfera, sunce, ocean, lagana ljetna odjeća i šareni kokteli Alku su izuzetno razveselili te se ne namjerava tako skoro vratiti kući.

  • +10
Poznati u toplijim krajevima Izvor: Promo fotografije / Autor: Nenad Šimunić

Od brige, roditeljstva i svakodnevnih obveza nakratko je pobjegla i nekadašnja manekenka, danas dizajnerica Kristina Bradač. Otišla je u posjet Sanji Duggan, bliskoj prijateljici koja već godinama živi u Los Angelesu. Iako u Kaliforniji još uvijek nije toliko toplo da se odjene kupaći kostim te ostale ljetne krpice, itekako je toplije nego u Hrvatskoj. Proljetne temperature koje trenutno tamo prevladavaju gode mladoj mami, no putem Instagrama je pokazala i koliko joj nedostaje njezina djevojčica Vivian koja je u listopadu proslavila prvi rođendan.

Posao je legendarne prljavce također odveo u toplije krajeve. Tijekom aktualne turneje po Australiji zagrebački bend posjetio je nekoliko gradova i obradovao Hrvate koji žive u toj dalekoj zemlji. Osim koncerata, popularni glazbenici našli su malo vremena za razgledavanje.

I domaća novinarka Magdalena Balenović, koju su ljubav i posao odveli u Veliku Britaniju, u kojoj već godinama živi, ovih dana uživa u suncu i ljetu. Modna i lifestyle blogerica s dugogodišnjim je partnerom uzela kratki godišnji i otputovala na Tajland te je u oskudnim bikinijima pokazala svoju vitku liniju.