SASVIM ISKRENO

Alka Vuica: 'Zbog bolne ljubavi nisam pila apaurine, ali sam znala popiti previše vina'

17.08.2017 u 11:25

Bionic
Reading

U jednoj od najskupljih vila na Jadranu Alka Vuica je snimila spot za svoju novu pjesmu 'Istanbul', a tim je povodom, u otvorenom intervjuu, progovorila o tužnim ljubavima, ali i braku sa svojim partnerom, sarajevskim ugostiteljem Zlatkom Arslangićem

Povodom snimanja spota za svoju novu pjesmu 'Istanbul', u jednoj od najskupljih vila na Jadranu, Alka Vuica je u intervjuu za InMagazin progovorila o ljubavi, braku i svom partneru.

'Mislim da se oko veze treba uvijek truditi i da se čovjek nikada ne smije opustiti. Nikada ljubav ne treba postati rutina, navika, uvijek su potrebna iznenađenja. Koliko god žene mislile da samo njima treba iznenađenja, treba to i muškarcima', otkrila je novinarki Alka Vuica.

  • +6
Alka Vuica, spot 'Istanbul' Izvor: Promo fotografije / Autor: Viviana Lokmer Sulina

Budući da je i ova njezina nova pjesma, kojom najavljuje i skorašnji novi album, u njoj svojstvenom ritmu i s riječima poput 'ljuljaju se baldahini, pa nas cigare smiruju k'o apaurini', Alka je otkrila kako je ona prolazila kroz svoje bolne ljubavne priče.

'Nisam zbog ljubavi pila apaurine, ali sam jako puno pušila i znala popiti previše vina zbog bolne ljubavi pišući tužne pjesme.'

Sa svojim dugogodišnjim partnerom, sarajevskim ugostiteljem Zlatkom Arslangićem planirala je vjenčanje, no za sada od toga, kako je priznala, neće biti ništa.

Alka Vuica - Istanbul Autor: Youtube

'Bila je neka ideja o svadbi, ali mislim da smo odustali. Vidjet ćemo što se još može dogoditi, bojimo se da sve ne pokvarimo. Neki je dogovor da ćemo se vjenčati kad odemo ponovno na Kubu, ali vidim da on to izbjegava', priznala je kroz smijeh te dodala kako bi, kada bi mogla birati između karijere i bogate udaje, odabrala ovo drugo.

'Mislim da je uvijek bolje bogato se udati jer onda karijeru puno lakše stigneš. Još ako bogati muž ima razumijevanja i financira tvoje želje, a imamo takvih primjera, onda je puno lakše', zaključila je Alka Vuica.