uživa punim plućima

Vitomira Lončar se javila s novog putovanja, a ondje je dobila je i poseban poklon

01.10.2023 u 10:10

Bionic
Reading

Glumica, doktorica znanosti i osnivačica kazališta Mala scena uvijek nudi zanimljiv sadržaj na društvenim mrežama. Pratitelji svaku njenu objavu poprate sa lavinom komplimenata, a tako je bilo i s snimkama kojima ih je počastila iz zemlje Himalaja

Tijekom ljeta Vitomira Lončar i njezin suprug Ivica Šimić doputovali su iz Kine u Hrvatsku, gdje žive već sedam godina. Odmarali su na našoj obali, a krajem kolovoza vratili su se u Xi'an, grad u kojem su pronašli svoju sreću i zadovoljstvo.

U najnovijim objavama na Instagramu, pokazala je da trenutno odmaraju i pune se dobrom energijom u Nepalu. Vitomira je snimila zapanjujuće prizore prirode i mjesta gdje boravi, a pohvalila se i novom ogrlicom koju je dobila od supruga. 'Kupio mi je muž nepalsku, neka imam', objasnila je u kratkom videu dobro raspoložena glumica i doktorica znanosti.

Više puta do sada je isticala kako se preporodila od kad je otišla iz Hrvatske, a iskustvo života u Kini istaknula kao izvrsno. U Kini se osjeća sigurnom, kako se nikada i nigdje nije osjećala. Na poslu, kazala je, ima uvjete o kakvima je u Hrvatskoj samo mogla sanjati te se uvijek raduje povratku u svoj kineski dom, a svako toliko se počasti kakvim zanimljivim putovanjem, kao što je ovo posljednje, nepalsko.

Vitomira Lončar Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Privatni album