uvijek zabavna

Vitomira Lončar javlja iz Kine: 'Idem po cesti, a iz izloga me gleda Luka Modrić'

17.06.2022 u 13:26

Bionic
Reading

Glumica, doktorica znanosti i osnivačica kazališta Mala scena gotovo svaki dan se javlja svojim pratiteljima sa zanimljivim dogodovštinama iz Kine gdje sa suprugom Ivicom Šimićem živi posljednjih šest godina. U posljednjim objavama je pokazala kako je 'naletjela' na našeg slavnog nogometaša, ali i kako izdržava na trenutačno visokim temperaturama

Prije nekoliko dana je njezin međunarodni klub žena, AWE Xi’an, organizirao dobrotvornu akciju na kojoj su prikupljali sredstva za udrugu 'Drum Circle' prodajući ruksake i slike koje su same napravile. Potom je Vitomira Lončar pokazala i kako je izgledala na dan za koncert njezinih studenata. Sve u svemu, život u Kini itekako joj godi što se može vidjeti po brojnim prizorima koje rado dijeli sa svojim prijateljima i fanovima.

Među ostalim je, šetajući zadnjih dana gradom u kojim živi, ugledala kapetana hrvatske nogometne reprezentacije. I to u izlogu pa je to odlučila pokazati ostatku svijeta uz duhoviti opis: 'Idem po cesti, a iz izloga me gleda Luka Modrić' te dodatak 'svijet je mali'.

Osim toga opisala je i kako izgleda jedan dan u Xi’anu na 42.9 stupnjeva. 'Ja imam timbilding i nemam izbora. Moram van. Šešir na glavu, zaštitni faktor 50, termosica s vodom u ruksak i ajmo. Kaj mi fali? Maska! Na tu vrućinu nemrem stavit masku! Kinezi se čude kak se tak nezaštićena ufam hodat po cesti (imamo 0 slučajeva zaraze), a ja se čudim kak opće dišu pod tim maskama? Svaki dan nove okolnosti i nove kulturne razlike. Uči, Vita, uči i piči dalje!', napisala je.

U novije vrijeme počela je snimati vlogove.

'Moja producentica, Buga, kaže da sam sve bolja i da sam skužila princip. (smijeh) Ne mogu reći da sam se potpuno srodila s idejom da radim vlog, ali osobito sada, u ovoj situaciji, drago mi je da imam dokumentirano sve što se događa. Jednog dana unucima ću pokazivati kako je baka proživjela najveći mogući lockdown na svijetu, haha. Nije li to sjajno? Danas završavam vlog o dnevnoj rutini u ovim uvjetima, pa kliknite, komentirajte, pretplatite se i – hvala na podršci i gledanju! Ljudi, čuvajte se, podržavajte se, cijepite se i učinimo svi zajedno sve kako bismo se uskoro probudili u životu u kojem nam virus neće biti glavna tema!', ispričala je ranije za tportal.

Vitomira Lončar Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Privatni album