'Indigo baby'

Virtuoz na gitari Branko Bogunović Pif u novoj instrumentalnoj priči

29.04.2022 u 12:32

Bionic
Reading

Još jedna u nizu autorska pjesma Branka Bogunovića Pifa 'Indigo baby' s drugog albuma 'Second circle', zaživjela je i kroz video spot snimljen u Zagrebu u prekrasnim Klovićevim dvorima. U vrijeme kada se sve komercijaliziralo do granica banalnog, lijepo je čuti da se još uvijek netko bavi nečim što bismo slobodno mogli nazvati umjetnošću

Branko Bogunović Pif samozatajno prisutan godinama na domaćoj glazbenoj sceni i ovaj put pokazuje svoje pravo lice vrijedno pažnje. Virtuozno sviranje gitare, drugačiji pristup kompoziciji i talent koga često nismo ni svjesni baveći se površnim. Vidjeti ovaj spot i čuti njegovu izvedbu, potiče čovjeka na razmišljanje o narušenoj hijerarhiji pravih vrijednosti, stoji u priopćenju.

Slušati njegovo stvaralaštvo znači uživati u istinskoj glazbi koju će vrijeme učiniti trajnim.

Pitali smo Branka Bogunovića za njegov doživljaj spota i kompozicije 'Indigo baby' koju je donio i on nam je rekao, 'Uživao sam u snimanju spota u prekrasnom prostoru Klovićevih dvora i zahvalan sam svima koji su mi to omogućili. Drago mi je da još uvijek postoje ljudi koji razumiju i stoje iza onoga što radim i što želim podijeliti sa svojom publikom. Nadam se da će moja iskrenost stvaralaštva biti prepoznata. I što da još kažem, slušajte i uživajte'.

Izvor: Društvene mreže