iskreni glazbenik

Vinko Ćemeraš priznaje: 'Ne volim kamere, kao ni vidjeti sebe na televiziji'

24.08.2020 u 08:46

Bionic
Reading

Pola godine od pobjede u popularnom glazbenom showu 'The Voice' simpatični mladić iz Čapljine živi svoje snove. Sa svojim timom neumorno stvara svoj album prvijenac koji će uskoro izići pod kapom Universala, a nedavno je pjevao u Veloj Luci na koncertu u povodu druge godišnjice smrti Olivera Dragojevića gdje je stigao - biciklom

'Inače sam veliki ljubitelj bicikliranja, a otkako se pojavila korona, pedaliram još više nego prije. Prijatelj je predložio da idemo biciklom do Korčule, nisam se nimalo premišljao. Odmah mi se svidjelo, te smo se upustili u tu avanturu. Išli smo prvo od Čapljine do Ploča, onda smo uzeli trajekt do Trpnja na Pelješcu, pa biciklirali do Orebića gdje smo opet išli na trajekt, ovaj put do Korčule. Čekao nas je tada put do Vela Luke, bili smo već na izmaku snaga, došli smo kasno navečer. Sve skupa smo prevalili taj dan oko 110 kilometara, vozili smo gotovo osam sati.', ispričao je Vinko Ćemeraš za Slobodnu Dalmaciju.

Nastup u Vela Luci ne može se, kaže, mjeriti s nijednim dosad. 'Drago mi je da sam, uz 'Romancu' koju sam prvi čuo tek prije mjesec dana i odmah se zaljubio u nju, izveo i 'Nocturno'. Volim tu neku mračnu atmosferu u njoj. U mojoj se kući Oliver puštao otkad znam za sebe, njegove su mi pjesme obilježile djetinjstvo i odrastanje. Čak znam i one koje nikad nisam otvorio na YouTubeu jer sam ih već negdje čuo. Nisam ga, nažalost, nikad imao prilike upoznati ni slušati na nekom koncertu, što mi je iznimno žao', iskren je glazbenik.

Sa svojim mentorom iz popularnog pjevačkog natjecanja 'The Voice', Davorom Gopcem, i dalje je u kontaktu. 'Svaka njegova riječ je zlata vrijedna, upijam njegove savjete. Poput onog da volim to što radim i ako vjerujem u svoje pjesme, zavoljet će ih i ljudi', poručio je. U spotu za prvi samostalni single pokazao je i svoju glumačku stranu. 'Uh, a da samo znate koliku sam tremu imao pred snimanje. Zaista ne volim kamere, kao ni vidjeti sebe na televiziji. Mare Milin koja je režirala spot morala se dobro namučiti sa sobom'.

Izvor: Društvene mreže