NEKADAŠNJA MISICA

Viktorija Rađa uživa na luksuznom brodu u najdražem muškom društvu

09.07.2020 u 16:56

Bionic
Reading

Nekoliko dana nakon što je proslavila svoj rođendan, Viktorija Rađa sa suprugom Dinom Rađom i sinovima je otišla na dugo željeni odmor po Jadranu

Svoj ljetni godišnji odmor Viktorija Rađa s obitelji je tradicionalno započela na otoku Visu odakle kreče njihova turneja po Dalmaciji. Vis je već dugo u srcu kao posebna lokacija obitelji Rađa te ne kriju koliko su očarani ovim šarmantnim južnodalmatinskim otokom.

Naša nekadašnja misica kroz nekoliko je video objava pokazala da je sretnija no ikada što je stigla na svoj otok sreće. Potom se cijela obitelj usidrila na luskuzni višemetarski gliser i krenule su ljetne radosti. Rađa se udobno smjestila na zadnji kraj plovila, a društvo su joj pravili sinovi Roko i Niko.

Svi pogledi pritom su bili usmjereni na zgodnu Splićanku koja je davnih dana nosila titulu Miss Dalmacije, a svojim izgledom vrlo bi ju lako osvojila i danas.

U metalik dvodijelnom kupaćem kostimu do izražaja su došle njezine vitke, duge noge te cijela istrenirana figura o kojoj vodi brigu tijekom cijele godine. Nije poznato je li se obiteljskom odmoru pridružio Dinov najstariji sin Duje kojeg je dobio u prvom braku, a za kojeg Viktorija kaže da ga voli kao i svoje dvoje djece.