lupa je nostalgija

Viktorija Đonlić Rađa prisjetila se dana kad je gledatelje osvajala svojim umijećem u 'Plesu sa zvijezdama'

03.06.2020 u 09:36

Bionic
Reading

Ulaskom u devetu sezonu popularnog showa na Novoj TV uz Marka Mrkića bivša pjevačica i miss Dalmacije pokazala je koliko je vješta na plesnom podiju. Ples je sada jedna od njezinih najvećih strasti, a sa svojim mentorom postala je dobra prijateljica

Viktorija Đonlić Rađa isprva nije mogla vjerovati da je pristala na sudjelovanje u plesnom natjecanju. Htjela je plesati s Damirom Horvatinčićem jer je s njim plesala na audiciji, a u drugom krugu je bila s Markom Mrkićem. On joj je, kako je rekla tada djelovao čudnjikavo i izgledao je kao lik iz Disneyevih crtića, Šiljo. Danas je sretna što ih je show spojio, a veseli je i spoznja da je od početka emitiranje showa bila favorit gledateljima.

Bivša Miss Dalmacije i prva pratilja Miss Hrvatske prisjetila se fotografijom finalista 'Plesa sa zvijezdama' kako je prije godinu dana počela njezina plesna avantura.

'Društvance, ekipa, mala novopečena obitelj. Na današnji dan, prije godinu dana, kad je ova slika nastala, nikom od nas nije bilo važno tko će pobijedit. Bilo je važno da smo tu... zajedno i da nam je predobro!', istaknula je na Instagramu.

'U show me privukla glazba, ljubav prema plesu. Cijeli život bih bila pod svjetlima pozornice i plesala, plesala. Uvijek sam plesala samo za sebe i, eto, pokazala se prilika pa zašto je ne iskoristiti? Inače nisam neki hrabri tip. Rekao bi čovjek da sam puna samopouzdanja. No rekla sam sebi: 'Ajde sad, zagrizi to'', ispričala je Viktorija nakon ulaska u show za tportal.