KAKVA FIGURA

I danas se ima čime pohvaliti: Nekadašnja misica Viktorija Rađa oduševila fotografijom u kupaćem kostimu

14.04.2020 u 14:03

Bionic
Reading

Napornim vježbanjem, plesom, pilatesom i čestim šetnjama Viktorija Rađa održala je skladnu figuru pune 23 godine nakon što je postala druga pratilja Miss Hrvatske. Ova zgodna Splićanka svojim se izgledom voli pohvaliti na društvenim mrežama, a to posebno obraduje njezine obožavatelje

Druga pratilja na izboru za Miss Hrvatske postala je sa svega 19 godina. Viktorija Rađa i dalje izgleda senzacionalno, a sve zahvaljujući dugogodišnjem trudu, odricanju i ustrajnom radu na sebi i svome tijelu. Treninzi su u svakodnevnoj rutini ove zgodne Splićanke već dugi niz godina.

Ne čudi stoga da se bez problema pred očima cijeloga svijeta pokaze u oskudnim izdanjima na društvenim mrežama. U svojoj posljednjoj objavi na Instagramu pokazala je kako izgleda u jednodijelnom kupaćem kostimu, a fotka je nastala tijekom jednog od brojnih modnih snimanja koja Viktorija ni dan danas ne odbija.

‘Bezvremenska ljepota’, ‘Kakve noge’, ‘Ženo ti goriš’, Ti si kao vino’, samo su neki od brojnih komentara ispod fotografije koja je oduševila Viktorijine pratitelje.

Osim pilatesom, jogom i povremenim trčanjem, Viktorija svoju fit figure održava plesom. Kakva je majstorica u plesu, Rađa je imala prilike pokazati u posljednjoj sezoni emisije ‘Ples sa zvijezdama’ u kojoj joj je pobjeda za dlaku izmaknula u samom finalu.