od 22. do 24. studenog

Vikend najboljih filmova je na CineStar TV Channels

21.11.2019 u 08:39

Bionic
Reading

Svakodnevica je takva da želimo imati sve nadomak ruke u bilo kojem trenutku, a svaki dodatni klik uvelike utječe na našu koncentraciju i gubitak slobodnog vremena

Odabir programa za gledanje je dodatna stvar koja oduzima vrijeme, a svi smo se nebrojeno puta susreli s time da dulje tražimo filmove, nego što ih gledamo.

Upravo zbog toga, CineStar TV Channels filmski kanali imaju sve na jednom mjestu. Dosta vam je cjelotjednog planiranja izlaska ili druženja da bi naposljetku svi odustali? Onda je vrijeme je za vikend najboljih filmova, pomno osmišljen kako bi zadovoljio sve žanrove i preferencije, ali i generacije. Izbor je velik, a vrhunske akcije, dirljive drame, urnebesne komedije, najstrašniji horori i naravno, premijerni filmovi, samo su mali dio onoga u čemu ćete moći uživati svaki vikend do kraja godine.

Vikend najboljih filmova obuhvaća najbolje naslove petkom, subotom i nedjeljom na svih šest kanala CineStar TV Channels grupacije: CineStar TV Premiere 1, CineStar TV Premiere 2, CineStar TV, CineStar TV Action&Thriller, CineStar TV Fantasy i CineStar TV Comedy&Family.

Svakog vikenda će se na CineStar TV filmskim kanalima emitirati jedinstveni program, ispunjen najpoznatijim blockbusterima i nagrađivanim filmovima, te filmovima koji su do prije nekoliko mjeseci imali premijernu svjetsku kino realizaciju.

CineStar TV Channels predstavlja najbolje filmova za vikend od 22. do 24. studenog

PETAK, 22.11.

CineStar TV, 20:30 – Looper

CineStar TV Fantasy, 20:45 – Vrisak, I. i II. dio

SUBOTA, 23.11.

CineStar TV Action & Thriller, 19:15 – Instrumentarij smrtnika: Grad od kostiju

CineStar TV Premiere 1, 20:20 – Vladar Pariza

CineStar TV Premiere 2, 20:30 – Špijun koji me napucao

NEDJELJA, 24.11.

CineStar TV Comedy&Family, 21:00 - Chef

Posebno izdvajamo - TV premijera, Vladar Pariza

Vincent Cassel u ulozi Françoisa Vidocqa, francuskog kriminalca i detektiva, čija je životna priča inspirirala najveće francuske književnike, uključujući Victora Huga, Edgara Allana Poea i Balzaca. Na vrhuncu Napoleonove vladavine, François Vidocq – jedini čovjek koji je 27 puta uspješno pobjegao iz zatvora – postaje legenda. Ostavljen da umre nakon posljednjeg spektakularnog bijega, bivši osuđenik pokušava biti zaboravljen pod krinkom običnog trgovca. Nakon što biva optužen za ubojstvo koje nije počinio, a da bi dokazao svoju nevinost i dobru volju, pristaje se pridružiti policiji u borbi protiv podzemlja. U zamjenu za slobodu, hvata lopove i ubojice na ulicama Pariza. Unatoč iznimnim rezultatima, izaziva neprijateljstvo svojih kolega, policijskih službenika ali izaziva i bijes podzemlja. Od osuđenika do šerifa … Vidocq postaje vladar Pariza.

Potpuni raspored filmova za sve kanale svakodnevno možete pratiti na web stranici