sin jedinac

[VIDEO] Zanima se za filozofiju i preslikan je otac: Ovo je sin Doris Dragović

17.11.2021 u 09:21

Bionic
Reading

Pjevačka diva je poznata po tome da ne voli dijeliti detalje svog privatnog života. Zaobilazi javne događaje, a pogotovo se na njima nije pojavljivala u društvu obitelji. Javni život ne zanima ni njezinog 31-godišnjeg sina Bornu tako da o njemu gotovo da nema informacija

Doris Dragović udala se 1990. u crkvi Sv. Ante na Poljudu za vaterpolistu Marija Budimira, a u rujnu iste godine dobili su sina Bornu. Ne zanimaju ga ni mamine glazbene, ni tatine sportske vode, više ga zanima filozofija, što se može vidjeti u videu objavljenom na YouTubeu nazvanom 'Filmska priča'.

'S nama je Borna Budimir, on je filozof, i on će nam pričati o filozofiji na filmu', najavio ga je voditelj. Sudeći prema snimci, slika je i prilika svog oca. S roditeljima je viđen u javnosti 2011. godine na reviji Anamarije Asanović. Sin je tada ponosno sjedio uz mamu u prvom redu za vrijeme revije, dok je suprug ostao po strani. Poznato je i da se bavi borilačkim vještinama.

Izvor: Društvene mreže

Prije tri godine Mario je doživio srčani udar i tada su mu ugrađena dva stenta. Umirovljenom vaterpolistu i kapetanu Jadrana prvaka Europe pozlilo je nakon turnira Četiri kafića, samo se srušio na stubama obližnjeg restorana. Uspješno se oporavio, a dok se budio iz kome prvo je prepoznao Dorisin i Bornin glas.

Doris je uvijek naglašavala da živi normalno i skromno a ranije je na pitanje odlazi li poput ostalih ljudi u trgovinu, obavlja kućanske poslove, za Jutarnji list izjavila: 'Kad sam to rekla, pod tim sam podrazumijevala i sve ono što ide uz normalni život. To su intima i privatnost, a nikako izloženost bilo kome, a ponajmanje medijima. Pametnome dosta'. Kad je upitana tko je glavni u kuhinji u njezinom domu i koji je njezin kulinarski specijalitet, pjevačka diva rekla je - 'susjeda'. 'Nju upitajte i o specijalitetima', poručila je.

  • +3
Doris Dragović Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL