TIM ROTH U ZAGREBU

[VIDEO] Otkriven pravi razlog: Evo zašto je doista zvijezda serije 'Laži me' stigla u Hrvatsku

11.12.2019 u 15:43

Bionic
Reading

Britanski glumac, poznat po svojim ulogama u kultnim filmovima Quentina Tarantina, ali i hit seriji 'Laži me', doletio je nakon šestomjesečnog snimanja svoje nove dramske serije iz Liverpoola u Zagreb kako bi riješio problem s vidom

Nakon Armanda Assantea, Franca Nera i Cassandre Gave, a potom i Ivane Trump, u Hrvatsku je stigao i britanski glumac Tim Roth. Isprva snimljen u zagrebačkom hotelu Esplanade kako čita poruke na mobitelu, javnost je sa zanimanjem pratila svaki daljnji pokret, želeći čim prije doznati razlog njegova dolaska u našu zemlju.

Na žalost, on ovdje nije stigao zbog novog snimanja, već iz privatnih razloga. Upravo se u Zagrebu, u Klinici Svjetlost, s punim povjerenjem 'predao' u ruke profesora Nikice Gabrića i njegovog tima, koji su operirali Tima Rotha, ali i njegovu suprugu Nikki te im ugradili najnoviju generaciju multifokalnih leća s proširenim fokusom.

Tim Roth u Hrvatskoj Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

'Cijeli život sam vjerovao da mi je lijevo oko slabovidno, dapače, mislio sam da vidim 30 posto manje na njega... Bio sam kod mnogih liječnika u Kaliforniji i Engleskoj koji su me uvjeravali da nema nade za to oko, a nakon samo dva sata provedenih u Svjetlosti ja prvi puta u životu vidim na to oko! Ovo je jednostavno nevjerojatno! Savršeno vidim na svim udaljenostima i to s oba oka', otkrio je slavni britanski glumac.