MICKEY ROURKE

[VIDEO] Nakon intervjua, televizijski gledatelji u šoku: Što se događa s glumačkom legendom?

02.09.2019 u 20:47

Bionic
Reading

Zbog svog posljednjeg projekta 'Night Walk', holivudski glumac Mickey Rourke gostovao je u jednom od najpopularnijih britanskih showova, 'Good Morning Britain', a malo je reći da su nakon svega, gledatelji, ali i sami voditelji, ostali bez riječi

Kada su za gosta u showu 'Good Morning Britain' urednici zaželjeli 65-godišnju holivudsku legendu Mickeyja Rourkea, vjerojatno nisu očekivali razvoj situacije koji se na kraju dogodio. Iako je odavno poznat kao poprilično ekscentrična osoba, ovim je gostovanjem iznenadio sve.

Mickey Rourke u 'Good Morning Britain' Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Osim što je zbog svog izgleda, i nebrojenih estetskih operacija, danas doslovce neprepoznatljiv, Mickey Rourke iznenadio je sve i nesuvislim odgovorima koje su mu uputili voditelji Piers Morgan i Susanna Reid, a koji su se doslovce svim snagama borili izvući nešto suvislo iz svog sugovornika.

Rourke je u showu gostovao zbog svog posljednjeg projekta pod nazivom 'Night Walk', a na pitanje voditelja da nešto kaže o svom novom filmu, glumačka legenda, koja u filmu glumi nacista oduševljenog onima koji smatraju da je bijela rasa superiornija od drugih, je, nakon što je nekoliko sekundi razmišljao o čemu se radi, kratko rekao:

'Bilo je lijepo raditi s režiserom koji nije strahovao snimati sa mnom. Bilo je to dobro iskustvo, a susreo sam se s ljudima s kojima sam mogao pričati o superiornosti bijele rase.'

Mickey Rourke Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia, Mega Agency

Piers Morgan svim se silama trudio nešto suvislo izvući iz Rourkea, stoga je pokušao skrenuti mu misli prisjetivši se njegovog maestralnog povratka na vrh 2008. u filmu 'Hrvač'.

'Pri kraju smo s vremenom - kako je bilo vratiti se ponovno na vrh?', upitao je Morgan, a Mickey Rourke je odgovorio: 'Nikada nisam mislio da je to moj povratak na vrh. Kada ste van posla cijelo desetljeće i onda ponovno počnete raditi, nije da imam osjećaj da sam nešto ludo postigao.'

Naravno da nakon svega nije trebalo proći dugo vremena da se užare i društvene mreže, a mnogi nekadašnji obožavatelji slavnog glumca smatraju da on mora potražiti stručnu pomoć, jer on nije dobro.