pratila je finale u dohi

[VIDEO] Kolinda se 'raspištoljila' na Instagramu, snimala je reakcije Emmanuela Macrona iz svečane lože

19.12.2022 u 09:22

Bionic
Reading

Bivša predsjednica nije propustila utakmicu Argentine i Francuske, a već ranije izjavila je da je nabavila kartu za finale te otkrila da njezina podrška ide Francuskoj. Na tribini se pojavila u elegantnoj haljini cvjetnog uzorka, a s francuskim predsjednikom i njegovom suprugom Brigitte srdačno se pozdravila

Sudeći prema njezinim objavama na društvenim mrežama, Kolinda Grabar Kitarović se odlično provela gledajući finale. U dobrom raspoloženju pozirala je u društvu Zlatana Ibrahimovića, a pokazala je i fotografiju na kojoj pozira u društvu Giannija Infantina i Stipe Modrića, oca Luke Modrića.

Bivša hrvatska predsjednica usput se i zabavila jer je snimila reakcije francuskog predsjednika Emmanuela Macrona na golove Francuza.

Bivša predsjednica bila je prava atrakcija na Svjetskom nogometnom prvenstvu, a posebno je intrigirala zanimljivim modnim kombinacijama koje je isfurala u Dohi.

Kolinda Grabar Kitarović na finalu SP-a u Katru Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec

Za svoje zadnje pojavljivanje ondje izabrala je kreaciju cvjetnog uzorka, a haljinu je kombinirala s komadima poput kožne jakne asimetričnog kroja i ogrlice od crvenih koralja.

  • +3
Kolinda Grabar Kitarović Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX
  • +2
Kolinda Grabar Kitarović Izvor: EPA / Autor: NOUSHAD THEKKAYIL