UTAKMICA ZA BRONCU

Kolinda Grabar-Kitarović, mašući zastavom, zdušno navija iz svečane lože

17.12.2022 u 16:19

Bionic
Reading

Predsjednik Republike, Zoran Milanović ipak nije stigao u Katar premda su postojale najave da bi išao. No ondje je na utakmici Hrvatske protiv Maroka u borbi za brončanu medalju, vatrena navijačica naše reprezentacije, bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović

Kolinda Grabar-Kitarović je prava atrakcija u Dohi. Uoči utakmice objavila je i nekoliko fotografija na kojima pozira i sa suparničkim, marokanskim navijačima. Zbog selfija su je ranije zaustavljali i navijači u dresovima drugih reprezentacija, poput Argentine.

Vjerna navijačica Vatrenih je u svečanoj loži odakle je pratila i utakmicu protiv Argentine. 'Sjajna atmosfera na Souq Waqifu prije večerašnje utakmice Hrvatske i Maroka', opisala je Grabar-Kitarović. Inače, je na Svjetskom prvenstvu u Katru propustila samo prvu utakmicu s Marokom i četvrtfinale s Katrom, dok je zdušno podržavala Morića i društvo na ostalim nastupima.

  • +3
Kolinda Grabar-Kitarović Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX

Bivša predsjednica je sudjelovala na gala događanju održanom ovoga petka na jedinstvenom stadionu 974 uoči velike završnice Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru. Ondje je zablistala crvenom odijelu s detaljem mašne i potpisom domaćeg brenda Krie Design. Fotografije s događaja je pokazala na svom Instagram profilu.

VELIKA PODRŠKA

[FOTO] Poznata lica okupirala stadion u Dohi: Izabel Kovačić, Davorka Dalić, Anita Lovren bodre Vatrene do bronce

Pogledaj galeriju

Inače, premijer Andrej Plenković, predsjednik Sabora Gordan Jandroković i velika većina ministara Vatrene će dočekati sutra na Trgu bana Jelačića zajedno s građanima.

  • +4
Kolinda Grabar-Kitarović Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX