RESPECT!

Kolinda Grabar-Kitarović otkrila kakve je poruke nakon sinoćnjeg poraza dobila iz Argentine

14.12.2022 u 12:06

Bionic
Reading

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović oglasila se nakon što je Hrvatska poražena od Argentine u polufinalu Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru

Baš kao što je i najavila, bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović sinoć je bila u Dohi, i na stadionu bodrila našu reprezentaciju u polufinalu koje je Hrvatska igrala protiv Argentine.

Nažalost, ovoga puta Kolindin im dolazak nije donio sreću da pobjede Argentince i plasiraju se u finale, no naši nogometaši ne moraju brinuti, jer cijela je nacija ponosna na njihov uspjeh. A da i mnogi van granica Lijepe naše smatraju da su dečki ostavili srce na terenu, otkrila je i sama Kolinda Grabar-Kitarović.

Nedugo nakon poraza, oglasila se na Instagram Storyju, gdje je opisala reakcije s kojima s susrela nakon utakmice. 'Respect. Riječ koju najčešće čujem ovdje u Dohi nakon večerašnje utakmice. 'Nacija ste od manje od četiri milijuna ljudi, a na vrhu svijeta. Hrvatski ponos', napisala je bivša predsjednica koja je sve pratila iz svečane lože s visokim uzvanicima, među kojima je bio i bivši nogometaš Ronaldinho.

  • +9
Kolinda Grabar-Kitarović u Kataru Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec

A komentara je uistinu bilo sa svih strana svijeta. 'Hrvatska se pokazala kao najpristojniji i najrespektabilniji protivnik na Svjetskom prvenstvu', 'Uvijek navijam za Hrvatsku, jako se divim Luki i cijeloj ekipi... Danas sam morao navijati za moju Argentinu... Oprostite, veliki zagrljaji iz Argentine', 'Ja sam Argentinac i sretan sam što pobjeđujemo, no Hrvatska je uvijek imala sjajnu momčad, uvijek sam ih bodrio i oni imaju sjajne igrače s Modrićem!'

Za polufinale Kolinda je odabrala crveni sako, dok je na ruci imala maramu sa prepoznatljivim kockicama te narukvicu istog uzorka.