JOŠ JE U DOHI

Kolinda Grabar-Kitarović okrenula ploču: U laskavoj haljini i kožnoj jakni uživa na finalu u društvu Macronovih i Zlatana Ibrahimovića

18.12.2022 u 18:28

Bionic
Reading

Boravak u Katru za bivšu hrvatsku predsjednicu nije završio s osvajanjem brončane medalje Vatrenih. U svečanoj loži stadiona Lusail, Kolinda Grabar-Kitarović prati napeto finale u društvu francuskog predsjedničkog para Macron, ali i legendarnog Zlatana Ibrahimovića

Svaku utakmicu ovogodišnjeg prvenstva, bivša predsjednica pomno je pratila, što uživo na tribinama što preko malih ekrana. Osim toga, za gledanje utakmica Vatrenih pomno je birala stajlinge, redom u crvenim i bijelim bojama, a za veliko finale na kojemu se bore Argentina i Francuska odlučila je ‘okrenuti ploču’.

Kolinda Grabar-Kitarović na finalu SP-a u Katru Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec

Tko će ponijeti titulu najbolje svjetske momčadi, bivša hrvatska predsjednica odlučila je provjeriti u stajlingu s naglaskom na haljini na preklop kojom je posebno istaknula svoju nikad vitkiju figuru.

Ukrašenu cvjetnim uzorkom, ovu haljinu kombinirala je s komadima poput kožne jakne asimetričnog kroja i ogrlice od crvenih koralja. Na Instagram storyju bivša hrvatska predsjednica pohvalila se fotografijom s finala na kojoj pozira u društvu legendarnog švedskog nogometaša, Zlatana Ibrahimovića.