MASKE SU NUŽNE

Video koji je privukao sve: Jennifer Aniston i Courteney Cox ponovno su zajedno, a ovoga puta imaju i važnu poruku

20.07.2020 u 17:20

Bionic
Reading

Njihovo prijateljstvo traje još iz doba kada su zajedno snimale vjerojatno najomiljeniju i najpopularniju seriju svih vremena - 'Prijatelji' - a da su bliske i dalje, govore i njihovi Instagram profili. Na jednom od njih, točnije onom Courteney Cox, dvije su prijateljice odlučile svoju slavu iskoristiti na način da osvijeste javnost tijekom pandemije koronavirusa

Čak i tijekom pandemije koronavirusa, Courteney Cox i Jennifer Aniston su, baš poput naslovne pjesme iz serije koju su snimale, 'Prijatelji', 'tu jedna zna drugu'. A kako provode vrijeme i kako su odlučile iskoristiti svoju slavu, pokazala je Monica Gellar na svojem Instagram profilu.

Snimka počinje Cavalier King Charles španijelom koji u zubima drži zaštitnu masku za lice i nagovara istog psa da i sam stavi zaštitnu masku, koja je nužna u jeku pandemije koronavirusa. U jednom trenutku neka ruka uzima masku, a već u sljedećem kadru Courteney Cox i Jennifer Aniston sjede s psima i sa zaštitnim maskama na licima.

'Samo ju stavit!', govori jedan pas drugom, čime zapravo popularne glumice šalju jasnu poruku svojim obožavateljima, ali i onima koji to možda nisu, da u ovo doba pandemije koronavirusa maske su itekako važne.