OVO JE SVE

[VIDEO] Evo kako zvuči kada Kevin Bacon pjeva Beyoncein hit i to, ni manje ni više, nego svojim kozama

30.08.2022 u 14:27

Bionic
Reading

Vidjeli smo već razne izvedbe Beyonceinih hitova, poznatih i manje poznatih ljudi, no ovakvu publiku prvi puta vidimo. Kevin Bacon oduševio je sve kada je otpjevao i odsvirao pjesmu slavne pjevačice 'Heated', koja se savršeno uklopila u vruć, ljetni dan

Svojom najnovijom objavom na Instagramu Kevin Bacon uspio je oduševiti ama baš sve. A kako i ne bi kada u video snimci pjeva i svira Beyoncein hit 'Heated' na obiteljskoj farmi i to pred publikom kakvu rijetki imaju. Naime, 64-godišnje glumac pjesmu je otpjevao svojim kozama, koje se nisu odvajale od njega, a jednoj od njih posebno se svidjela izvedba.

Odjeven u bijelu potkošulju i zelene hlače s crveno-rozim Air Max 90 'Bacon' tenisicima, Kevin Bacon na snimci je čak označio slavnu pjevačicu, no ona trenutno ne gleda društvene mreže budući da uživa na krstarenju Jadranom.

Inače, Kevin Bacon i njegova supruga, glumica Kyra Sedgwick, s kojom se vjenčao davne 1988. godine, poznati su kao veliki ljubitelji životinja te posjeduju obiteljsku farmu u Connecticutu, gdje su okruženi mnogobrojnim četveronožnim ljubimcima, a koze imaju posebno mjesto.

  • +3
Kevin Bacon Izvor: EPA / Autor: CJ GUNTHER

Pjevanje upravo životnjama na farmi za njega nije nepoznanica, te je već sa suprugom Kyrom otpjevao duet uz pratnju gitare i to kozama i mini ponijima.