Fešta na Zvončacu

[VIDEO] Baklja, pjesma i torta na plaži: Marko Livaja proslavio 29. rođendan

26.08.2022 u 23:10

Bionic
Reading

Dan nakon poraza, najbolji igrač Hajduka došao se opustiti na Zvončac, a društvo najbližih prijatelja priredilo mu je veselicu za njegov veliki dan uz slavljeničku tortu

Marko Livaja nije proslavio ulaskom u skupinu Konferencijske lige s Hajdukom, ali je zato dobio super zabavu na plaži. Mala svečanost je upriličena na terenu na kojemu se održava 'Prvenstvo svita u balunu na skalini', piše Dalmatinski portal.

Kako se može vidjeti na video snimkama koje su osvanule na YouTubeu, Livaja je zaigrao 'na male branke', a ekipa je Hajdukovoj desetki dok je rezao tortu zapjevala: 'Jedan je Marko Livaja…' čime su ga oraspoložili nakon poraza.

Izvor: Društvene mreže

Kasnije je, kako piše Slobodna Dalmacija pozirao za fotografije, djeci strpljivo dijelio autograme, zapaljena je i baklja, a neizostavan dio proslave bile su i Hajdukove pjesme koje su se orile Zvončacem. Na Instagramu su mu čestitke pristigle sa svih strana.  

Nogometaš će sigurno proslaviti svoj dan i sa obitelji. Podsjetimo, Marko Livaja je početkom lipnja, nakon osam godina veze u crkvi svetog Stjepana u Splitu oženio manekenku Iris Rajčić. Zajedno imaju petogodišnju kćer Elizabetu i jednoipolgodišnjeg sina Lorenza. Iris je od supruga starija 14 godina, ali ta razlika paru nikada nije bila problem. Dapače, od kada mu ona daje vjetar u leđa, Livaja se prometnuo u najznačajnijeg Hajdukova igrača.

  • +5
Marko Livaja Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic / CROPIX