SEKSI IZDANJE

Video Arije Rizvić s plaže u Dubaiju nikoga neće ostaviti ravnodušnim

29.12.2023 u 12:36

Bionic
Reading

Iako su RTL-ovi gledatelji s nestrpljenjem iščekivali nove epizode sapunice 'San snova', posljednjih tjedana u njoj ne mogu uživati, jer osim blagdanske pauze tu je i rukometno prvenstvo koje prenosi ta televizija. A pauzu od snimanja glumci su odlučili iskoristiti najbolje moguće, pa je tako Arija Rizvić otputovala u mnogima omiljenu destinaciju u zimskim mjesecima

Nakon mjeseci u kojima je imala i više nego zgusnuti raspored, što kao voditeljica u backstageu RTL-ovog Superstara, što zbog uloge Kristine u domaćoj seriji 'San snova', Arija Rizvić napokon ima malo vremena za sebe.

Kako bi napunila baterije, ali i uživala u ljetnim temperaturama ovih blagdana, Arija je 'sjela na avion' i otputovala do Dubaija, odakle se već javila prvim fotografijama i videom.

Na svom Instagram Storyju prvo je zaintrigirala sve noćnom snimkom iz zraka osvijetljenog Dubaija, a onda se, nakon što je prespavala, javila s jedne od tamošnjih pješčanih plaža.

U crnom, minijaturnom bikiniju sa zanimljivim zlatnim detaljima i gaćicama visokog struka koje su dodatno izdužile njezinu vitku figuru, Arija je za svoj izgled odmah dobila brojne komplimente.

  • +3
Arija Rizvić Izvor: Pixsell / Autor: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

Bilo je tu emotikona srca i vatre, a pjevačica i voditeljica Ida Prester joj je kratko i jasno poručila: 'Jezus'.

Tko joj pravi društvo u Dubaiju za sada nije poznato.