LJUBAV TRAJE

Iz Barcelone ravno u kazalište: Arija Rizvić i Marko Vargek se ne odvajaju

08.03.2023 u 14:21

Bionic
Reading

Mlada glumica i redateljica i RTL-ov sporstki novinar pojavili su se na premijeri predstave 'Lepa Brena project' u utorak navečer. Prije toga bili su na romantičnom putovanju u Španjolskoj

Arija Rizvić i Marko Vargek nedavno su proslavili drugu obljetnicu veze. Važan dan skladnog domaćeg para, otkrila je redateljica i glumica na svom Instagram profilu uz selfie njih dvoje i buketa tulipana. Nakon toga su se pratiteljima na društvenim mrežama javili iz Barcelone.

Spaja ih upravo ljubav prema putovanjima, a imaju i sličan smisao za humor, vole iste stvari, a oboje su i vrlo energični. On je, kako je Arija otkrila u jednom razgovoru, hiperaktivan što joj je super. Čim su se zaljubljeni golupčići vratili s putovanja, stigli su na predstavu u Satiričko kazalište Kerempuh gdje su spremno pozirali pred objektivima fotoreportera.

Arija je privlačila poglede u kratkoj crnoj majici s otvorima na prsima pokazujući goli trbuh. Inače, par je svoju vezu potvrdio nakon što su 'uhvaćeni' na zagrebačkoj špici u veljači 2021. godine. Upoznala ih je zajednička prijateljica, voditeljica i novinarka Ana Strizić.

  • +9
Poznati na premijeri predstave Lepa Brena Project Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL