odmor na suncu

Arija Rizvić i Marko Vargek na romantičnom putovanju: Pogledajte gdje uživaju

04.03.2023 u 14:04

Bionic
Reading

Marko Vargek i Arija Rizvić, po mnogima jedan od najzgodnijih hrvatskih parova, podijelio je slike s odmora u sunčanoj Barceloni

RTL-ov sportski novinar Marko Vargek na svojem se Instagram profilu pohvalio fotografijom s putovanja u Barceloni na kojoj je zagrljen s glumicom i redateljicom Arijom Rizvić.

Lijepi par se, prema svemu sudeći, odlično provodi u sunčanoj katalonskoj prijestolnici, a fotografirali su se u upečatljivom ambijentu popularnog parka Guell.

Arija se odjenula u skladu sa šarenim bojama parka obilježenog Guadijevim stilom, noseći elegantnu usku haljinu dugačkog kroja u kombinaciji bijele, svjetlo roze i baby plave boje.

Po mnogima jedan od najzgodnijih domaćih parova prije nekoliko dana je obilježio drugu godišnjicu veze za što su dobili brojne emotivne čestitke na društvenim mrežama.

  • +2
Marko Vargek i Arija Rizvić Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL

Lijepu Riječanku i popularnog novinara spojila je zajednička ljubav prema putovanjima, a otkrili su i kako ih spaja sličnost u karakteru i interesima. Upoznala ih je Markova kolegica s RTL-a, Ana Strizić, a javnost je za njihovu vezu saznala u veljači 2021. godine kada su potvrdili da su zajedno.