uživa u ljubavi

Vezu je dugo skrivala: Fani Stipković se ne odvaja od svog dragog, bivšeg španjolskog nogometaša

10.03.2022 u 12:13

Bionic
Reading

Privlačna plavuša, čiji ljubavni život zanima mnoge Hrvate, svoju intimu je prilično uspješno čuvala podalje od očiju javnosti. Mjesecima se šuškalo da su u vezi, a onda su sredinom siječnja odlučili stati na kraj glasinama. U društvu nekadašnjeg Realovog igrača, Fernanda Hierre 'uhvaćena' je na ulicama Madrida. Sada svima ponosno želi pokazati koliko uživa u vezi s njim

Fani Stipković Valentinovo je iskoristila kako bi objavila prvu službenu fotografiju s novim partnerom i bivšim nogometašem Reala, Fernandom Hierrom te tako potvrdila da je u vezi. Korčulanka je od svog dragog dobila veliki buket raznolikog cvijeća kojim se pohvalila u Instagram pričama.

'Zaista smo toliko sretni i spokojni da jedan papir ne može promijeniti taj mir i sreću koju imamo. Neka sve ide svojim tokom i neka bude što treba biti', rekla je nedavno za Europa Press te otkrila kako su se upoznali prije dvije godine. Sada je novinarka pokazala kako se ne odvaja od svog dragog. Pozirali su na utakmici PSG-a i Real Madrida.

Inače, Fani ove godine obilježava desetu godišnjicu preseljenja u Madrid. Ni jedna njezina ozbiljnija veza nije bila poznata javnosti. Fernando Hierro se razveo 2019. od supruge Sonie Ruiz s kojom je dobio kćer Claudiju i sina Alvara. Bili su 28 godina u braku.

Fani Stipković i Fernando Hierro Izvor: Profimedia / Autor: Francisco Guerra / Zuma Press / Profimedia