U SVIBNJU

Što donosi reality show o Sylvesteru Stalloneu i njegovoj obitelji koji uskoro počinje?

14.04.2023 u 21:58

Bionic
Reading

'The Stallone Family', naziv je novog realityja koji će se sredinom svibnja početi prikazivati na streaming servisu Paramount+

Legendarni Sly u svoj će dom pustiti publiku kroz osam epizoda reality showa u kojem sudjeluju slavni glumac, njegova supruga Jennifer Flavin i njihove kćeri: Sophia, Sistine i Scarlet.

Akcijska zvijezda u suradnji s Paramountom+, predstavit će svoju obitelj u nadolazećem reality showu na tom streaming servisu.

Prvi trailer za nadolazeću reality seriju objavljen je 11. travnja, a premijera serije zakazana je za 17. svibnja.

Reality pod nazivom The Stallone Family fokusirat će se na Sylvestera, njegovu suprugu i njihove kćeri.

Ovo će zasigurno razveseliti mnoge fanove ne samo Slya već i njegovih lijepih kćeri koje zahvaljujući popularnosti na društvenim mrežama grade karijeru pa su Sophia i Sistine, pokrenule su podcast zahvaljujući tome što su pridobile gomilu obožavatelja zahvaljujući ocu.

Osmodijelna serija obećava 'ponuditi mjesto za stolom jedne od najpoznatijih holivudskih obitelji' te će prikazati legendarnu akcijsku zvijezdu kad je samo otac i suprug.

Tko su Stalloneovi?

Jennifer je poslovna žena i suvlasnica wellness brenda Serious Skin Care. Kćer Sophia je trenutačno je zadovoljna vođenjem podcasta, Unwaxed, sa svojom sestrom, no trenutno nema planova ući u svijet glume, za razliku od Sistine, glumice i modela koja je već krenula tatinim stopama.

Najmlađa kćer Scarlet, priprema se za fakultet, a svom se poznatom ocu pridružila i u Tulsa Kingu.

Inače, slavni glumac osim tri kćeri ima i dva sina iz prethodnog braka sa Sashom Czack: Sagea i Seargeoha.