POZNATI PRIJATELJI

Iznenadit ćete se: Ben Affleck otkrio kakav je kao cimer bio Matt Damon

14.04.2023 u 19:09

Bionic
Reading

Prijateljstvo Bena Afflecka i Matta Damona jedno je od najduljih u Hollywoodu, no suprug Jennifer Lopez kaže kako su i oni imali izazovnih trenutaka

Ben i Matt upoznali su se još osamdesetih, zajedno prošli različite poslovne i privatne uspjehe i padove, a nedavno su proslavili izlazak novog zajedničkog projekta 'Air' koji kritičari nazivaju najboljim sportskim filmom svih vremena.

Ben Affleck je u nedavnom intervjuu mnoge iznenadio priznanjem da je Matt Damon bio užasan cimer koji nije bio pretjerano uredan, a imao je 'problema' i s plaćanjem računa.

Affleck kaže da nikome ne bi preporučio život s Mattom.

Slavni glumci odrasli su skupa u Massachusettsu i bili su nerazdvojni prijatelji prije nego što su se konačno preselili u Los Angeles gdje su dijelili kuću. Ben (50) je sad priznao da s njegovim prijateljem nije baš bilo lako živjeti jer je često zaboravljao počistiti za sobom i 'nikada nije plaćao račune'.

U emisiji 'The Late Late Show' voditelja Jamesa Cordena, Ben je otkrio zanimljive detalje iz njihove prošlosti.

  • +9
Ben Affleck i Matt Damon Izvor: Profimedia / Autor: VINCE BUCCI / AFP / Profimedia

'U Los Angelesu smo bili cimeri, ali Matt nikada nije plaćao račune. Zvijezda 'Arga' rekao je da je morao objasniti svom prijatelju da mora platiti račune jer 'komunalno poduzeće treba novac kako bismo imali električnu energiju'.

Na pitanje je li Matt bio dobar ili loš cimer, Ben je rekao: 'Matt je stvarno sjajan dečko. Volim ga, on je moj najbolji prijatelj. Bio je uvijek dobar prema meni cijeli život. On je briljantan tip, ali ne bih predložio nikome da živi s njim. Mislim da je zato on tako sjajan glumac, on se zbilja može usredotočiti, a jedna od stvari koje blokira je činjenica da kad završite s nečim, to treba oprati ili baciti'.

Da je Matt poprilično ležeran kad se radi o urednosti u životnom prostoru što je potvrdio i Benom brat Casey Affleck.

Benov mlađi brat također je živio s njima u Los Angelesu i otkrio je da su svi 'stupili u štrajk' nakon što su se umorili od čišćenja za Mattom - međutim, morali su odustati nakon što Matt nije pospremao stan puna dva tjedna.

'Nakon što smo godinu dana čistili za njim, krenuli smo u štrajk. I prošli su tjedni, dva tjedna, a da nije ništa počistio... Jednog sam dana došao kući i Matt je igrao računalnu igricu usred nečega što je bila dnevna soba samo okružena koncentričnim krugovima smeća. Pogledao sam dolje na ostatak sushija. Imao sam što vidjeti: već su se pojavili crvi! Tad sam samo pomislio: 'Predobar si. Ne možemo te pobijediti', prisjetio se kroz smijeh Ben Affleck jedne situacije s Damonom koji je testirao strpljenje braće Affleck.