razdragana IstRIjanka

Vesela Franka Batelić uživa na luksuznom imanju svoje none: 'Na ovoj travi na kojoj sada plešem, plesat će i moja djeca'

17.06.2020 u 15:24

Bionic
Reading

Prije koji dan na svom Instagram profilu pjevačica se pohvalila svojom vitkom linijom u seksi topiću samo pet mjeseci nakon što je rodila svoje prvo dijete. Sada je svoju najnoviju objavu, uz još jednu svoju atraktivnu fotografiju, posvetila svojoj Istri

'Uz ritmove najdražeg Jovanottija, u za mene najmirnijem kutku na planeti, jednom od onih rijetkih mjesta gdje sam potpuno slobodna. Imanje moje none Silvane na kojem su odrasle generacije i generacije obitelji. Na tom istom kamenu, na toj istoj zemlji odrasla sam i ja. Baš na ovoj travi na kojoj sada plešem plesati će i smijati se i moja djeca... To su te stvari zbog kojeg te toliko volim - živote moj. Hvala ti', poručila je Franka Batelić uz fotografiju nastalu na imanju Morchaki Country Resort & Spa koje se nalazi četiri kilometra od Labina.

Luksuzno imanje prostire se na 43 hektara, a ima tri smještajna objekta sa sedam spavaćih soba, vanjski bazen, tursku i finsku saunu, a u vlasništvu je njezine bake Silvane Zustović.

Ondje je s provjerenim timom snimala nove fotografije, koje će uskoro popratiti i njezin novi spot kojeg snima idući tjedan. Pjevačica je inače, nedavno proslavila 28. rođendan, najsretniji dosad - jer je prvi uz njezinog dječaka.

Franka se vratila svojim glazbenim obavezama i snimanjima novih singlova i spotova, nakon što su ona i Vedran Ćorluka početkom ove godine postali roditelji sina Viktora. Ne može sakriti uzbuđenje zbog povratka na glazbenu scenu. Na jednom od snimanja društvo joj je nedavno pravio, ni manje ni više, nego sin Viktor. Objava je dakako, raznježila mnoge.