SREĆI NEMA KRAJA

Veliko slavlje u obitelji: Lejla i Tarik Filipović pucaju od ponosa

04.02.2019 u 09:51

Bionic
Reading

Nižu se slavlja u domu glumca i omiljenog voditelja kvizova te njegove supruge, bivše Miss Hrvatske. Nakon što su 31. prosinca proslavili desetu godišnjicu braka proteklog vikenda sin Lejle i Tarika Filipovića na torti je puhao jedanaest svjećica

Obitelj Filipović svaki svoj slobodan trenutak provodi na okupu, a ovog vikenda za to je postojao još jedan razlog više - njihov sin Arman proslavio je jedanaesti rođendan. Koliko su ponosni na svog dječaka, Lejla i Tarik Filipović podijelili su i na Instagramu, na kojem su mu oboje poželjeli sve najbolje.

'Sretan 11. rođendan mojoj ljubavi. Arman, tatino... Riječima neizrecivo', poručio je Tarik. Dodao je kako je dječak 'tatin klon'. Brojni obožavatelji i pratitelji bračnog para pridružili su se rođendanskim čestitkama koje su pristizale iz čitavog svijeta.

Mama Lejla također se osvrnula na ovaj veliki dan i pokazala je djelić slavlja u domu Filipovićevih.

Tarik Filipović ima formulu za sretan život, a to su njegova obitelj, koju često spominje u svojim intervjuima, te prijatelji.

'Uvijek sam se trudio biti zadovoljan i sretan. Znam da sam to već rekao, ali bio sam sretan i kad nisam imao za kavu. Možda zvuči otrcano, ali novac nije nužno izvor sreće. Mene više vesele sitnice. Ako ću govoriti o tome što je najvažnije osim obitelji, to je, možda je opet otrcano, zdravlje mojih bližnjih i meni dragih ljudi', izjavio je glumac ranije.

View this post on Instagram

#helloaustralia #perth❤❤❤

A post shared by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic) on

Nekadašnja Miss Hrvatske i jedan od naših najuspješnijih glumaca godinama spadaju među najdugovječnije poznate parove. Iako su se poznavali iz viđenja, ljubav je planula 2006. godine.

Tarik je svojedobno ispričao kako mu je Lejla uvijek bila simpatična, ali da su se godinama samo ponekad sretali, čak se nisu ni službeno upoznali, iako je on u njezinu Dubrovniku godinama radio na Ljetnim igrama.

'Jednom smo se sreli u zagrebačkom kafiću i pozdravili. Vrlo brzo sam postao siguran da ćemo se vjenčati', rekao je svojedobno Tarik, a Lejla je ispričala kako su joj se noge odsjekle kad ju je glumac prvi put zagrlio, ali prijateljski. U tajnosti su se vjenčali na Silvestrovo 2007. godine, a dva mjeseca kasnije rodio im se sin Arman.

  • +6
Lejla i Tarik Filipović Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić