Spektakl studija MARVEL

Veliko finale franšize Čuvari galaksije od sutra u kinima

02.05.2023 u 14:14

Bionic
Reading

Spektakl studija MARVEL stiže od 3. svibnja u najprestižnijim kino formatima

Nakon dugog čekanja, u kina stiže veliko finale ikonične Marvelove franšiže 'Čuvari galaksije: Volume 3' koji u distribuciji Blitz filma stiže pretpremijerno od 3. svibnja ove godine u najprestižnijim formatima: IMAX 3D, 4DX, RealD 3D te ostalim kino formatima.

U finalnom nastavku naša voljena skupina neprilagođenih heroja izgleda malo drugačije. Peter Quill, koji se još uvijek opravlja od gubitka Gamore, mora oko sebe okupiti tim kako bi obranio svemir i zaštitio jednog od njih. Misija koja bi, ako se ne završi uspješno, vrlo vjerojatno mogla dovesti do kraja Čuvara kakve poznajemo.

Film je pun iznenađenja i držat će publiku neprestano u napetosti. Ovaj posljednji film u trilogiji Jamesa Gunna spaja duboke emocije, redateljevu posebnu vrstu humora, kinematografsku umjetnost i trenutke prepune akcije – sve to dovodi do ishoda koji nitko neće očekivati... #ponesitemaramice.

James Gunn je sažeo: 'Na ovom filmu dopustio sam si da istovremeno sve isplaniram kao i prepustim se magiji koja bi se odjednom stvorila. To čini snimanje filmova puno zabavnijim i mislim da se to i osjeća u ovom filmu. Rad s likovima i glumcima kao i samo snimanje, sve je bilo puno živopisnije u ovom filmu nego bilo koji projekt na kojem sam dosad radio. Samo sam želio snimiti najviše cool film koji sam mogao snimiti. Pokušao sam napraviti najbolji film koji sam mogao, fluidan i elegantan. Elegantan je riječ koju sam najčešće koristio. Dok snimate film, dok ga pišete, dok ga montirate, film mora odisati elegancijom. Stvarno sam uživao režirajući ovaj film.'

U trećem filmu svemirskih proporcija gledamo mnoga poznata lica, uključujući Chrisa Pratta kao Stara-Lorda, Zoe Saldañu kao Gamoru, Bradleyja Coopera kao Rocketa, Davea Bautistu kao Draxa, Vina Diesela kao Groota, Karen Gillan kao Nebulu, Pom Klementieff kao Mantis, Seana Gunna kao Kraglina te Elizabeth Debicki kao Ayeshu.

'Čuvari galaksije: Volume 3' studija Marvel u distribuciji Blitza pogledajte pretpremijerno od 3. svibnja, a ulaznice je moguće kupiti već danas na blagajnama kina ili online putem web stranica kina.

SOCIAL MEDIA: