PONOSNA MAMA

Veliki dan za kćer Ecije Ojdanić

21.02.2017 u 14:31

Bionic
Reading

Jedna od najboljih hrvatskih glumica, Ecija Ojdanić vjerojatno nikad nije bila toliko uzbuđena pred premijeru kao što je to slučaj sa večerašnjom u kojoj je njezina kćer Cvita Viljac je glavna zvijezda filma 'Anka' redatelja Dejana Aćimovića. Ecija je za tportal ispričala kako se osjeća uoći premijere i otkrila kakvu će kreaciju odjenuti njezina mezimica

'Baka i ja smo došli dopratiti Cvitu na njezinu prvu pressicu. Jako smo ponosni na nju i pripremamo rupčiće za večerašnju premijeru jer ćemo sigurno plakati od sreće', rekla nam je Ecija. Preslatku jedanaestogodišnjakinju iz publike će bodriti cijela obitelj.

'Mislim da je Cvita manje uzbuđenija od nas, jer mi stariji svi strepimo', priznala je glumica. Njezinoj djevojčici to je prva uloga, no ne i prva filmska uloga. Svoj filmski debi imala u filmu 'Hitac', koji je režirao njezin očuh Robert Orhel.

Cvita sa mamom Ecijom i bakom Milenkom

'Cvita će večeras zablistati u kreaciji Roberta Severa koji joj ju je sašio i poklonio Uz krunu koju će nosti na glavi, Cvita jedva čeka odjenuti haljinu', otkrila je uzbuđena mama.

Ovaj dugo iščekivani film u režiji Dejana Aćimovića publika prati s posebnom pozornošću jer u njemu glavnu mušku ulogu igra bivši francuski nogometaš Eric Cantona, a premijera dolazi točno dvije godina nakon što je film snimljen u Šibeniku i šibenskom zaleđu.

Trailer filma 'Anka':

Autor: Youtube