slavi se

Velike vijesti u domu Vitomire Lončar: 'Stavi na sebe kabanicu i - vozi, Miško'

08.04.2024 u 11:08

Bionic
Reading

Glumica i doktorica znanosti, profesorica na kineskom sveučilištu Xi'anEuroasia University, gdje predaje niz kolegija vezanih uz kulturu i medije. O svom životu u Kini ti brojnim detaljima iz svog života često govori na društvenim mrežama, a sada je otkrila i neke lijepe vijesti

Život u Kini, u koju se preselila prije osam godina, Vitomiru Lončar uistinu je preporodio iznutra i izvana. Kako je ranije izjavila, zemlja u kojoj sada živi, 'bez svake sumnje, daje snažan pečat njezinim šezdesetima'.

A ovih dana proslavila je 65. rođendan i još jednu važnu obljetnicu što je obilježila i sa svojim pratiteljima na Instagramu i Facebooku.

Cvijeće za vrt u proljeće Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr

Od danas sam u kategoriji 65+, a bome i u službenom braku 30+! Yangtze River slavi danas s nama! Bože, hvala ti na svim darovima kojima me obasipaš! Pušu vjetrovi, padaju kiše, stavi na sebe kabanicu i - vozi, Miško! Nema stajanja, nema predaje!', poručila je glumica i zahvalila se pratiteljima na mnoštvu čestitki i lijepih želja.

Vitomira je ranije izjavila da će 'doći dan kada će se njihova kineska priča završiti, a onda planira živjeti u svojim Ustrinama na otoku Cresu, saditi svoj vrt, pisati, prenositi online znanje i iskustvo koje je akumulirala kome bude potrebno'. Rekla je da se radujem toj zadnjoj dionici koja je čeka.

  • +6
Vitomira Lončar Izvor: Wikimedia Commons / Autor: Privatni album