'AH, TAJ IVO'

Vedran Mlikota i Nataša Dangubić novi su bračni par

28.05.2012 u 14:03

Bionic
Reading

Pilot humoristične serije o dalmatinsko-zagrebačkoj obitelji pod nazivom 'Ah, taj Ivo!' prikazat će se 27. svibnja na Novoj TV. Glumačku postavu čine Duško Modrinić, Marija Kohn, Vedran Mlikota, Nataša Dangubić, Silvio Vovk, Mirela Videk i Linda Begonja. Autor je Slobodan Šuljagić, a scenarij potpisuje Vladimir Đurđević

Splićanin Pero, kojeg glumi Vedran Mlikota, studirao je u Zagrebu, a kada se oženio Zagrepčankom, u njegov novi dom došli su i njegova majka Marija, koju glumi Marija Kohn, udovica i umirovljenica, i brat Ivo, kojeg utjelovljuje Duško Modrinić, roker i barmen kultnog lokala, koji živi u stanu preko puta. Ivo samo što nije stao pred oltar, a u pripremama će mu najviše pomoći njegov stariji brat.

Pero je uvijek bio uz svog mlađeg brata, a sada on očekuje razumijevanje od njega, s obzirom da je trenutno u težoj financijskoj situaciji i da mu neće kupiti svadbeni dar. Svoju nespremnost Pero će pokušati opravdati činjenicom da se Ivo naglo odlučio na brak s djevojkom koju poznaje tek petnaest dana. Ivo je odabrao trenutak za svadbu usred svjetske financijske krize, ali i Perine bračne krize.

Perina supruga Ines, koju glumi Nataša Dangubić, konceptualna je umjetnica, avangardna slikarica koja je prilično neshvaćena u svojoj okolini. U nastojanju da ponovno pridobije pažnju svoga Pere, Ines mora osmisliti seksi 'outfit' za odlazak na svadbu i tako vratiti izgubljene strasti. U zamršeni odnos supružnika Ines i Pere uplest će se Ivo te pokušati zapaliti ugasli plam njihove ljubavi. Sam Ivo, veliki zavodnik i miljenik žena, još će jednom dobro razmisliti hoće li izreći sudbonosno 'da' i do kraja života biti samo s jednom ženom.

Perin sin Bruno, kojeg glumi Silvio Vovk, tipični je tinejdžer koji se traži, bori s hormonima i koji je preko ušiju zaljubljen u svoju djevojku Bojanu.

Udovica Marija je tradicionalna i vrlo snalažljiva osoba, a s obzirom da u njenom životu već dugo nema muškarca koji bi joj pružio svu potrebnu ljubav i pažnju, svoju srodnu dušu potražit će i preko oglasa na internetu.