NIKAD SRETNIJA

Najljepše riječi: Ovako je Franka Batelić čestitala rođendan dečku Vedranu Ćorluki

05.02.2018 u 11:59

Bionic
Reading

Pjevačica je svom dečku uputila emotivnu poruku na društvenoj mreži jer hrvatski reprezentativac i nogometaš ruske Lokomotive danas puni 32. godine. Franka Batelić ne krije ono što osjeća prema Vedranu Ćorluki pa je iskoristila prigodu kako bi mu to još jednom javno poručila

'Sretan rođendan mom najboljem prijatelju i velikoj ljubavi. U dobru i u zlu i kroz ljeta i kroz zime. Vedran Ćorluka, neka ti ova bude posebna', poručila je Franka Batelić na Instagramu. Već je prije znala isticati kako joj Ćorluka nije samo dečko, nego i najbolji prijatelj. 

Hrvatski reprezentativac i nogometaš ruske Lokomotive, s kojim je u vezi već pet godina, kako je nedavno izjavila, osvojio ju je svojom dobrotom, iskrenošću i neposrednošću.

U Kozarčevoj ulici u Zagrebu Vedran Ćorluka gradi obiteljsku kuću za sebe i svoju dragu, a posljednjih godina živjeli su zajedno u Moskvi.

  • +12
Franka Batelić i Vedran Ćorluka Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Franka se zadnjih godina povukla sa scene zbog privatnih razloga. Za to je vrijeme javnost uglavnom pratila njezinu ljubavnu vezu i baš kad se činilo kako se posvetila 'obiteljskom' životu, iznenadila je svojim povratkom glazbi.