dirnuli je u srce

Večer puna emocija: Jelena Rozga nije mogla zaustaviti suze na pozornici

12.02.2024 u 10:06

Bionic
Reading

U sklopu svoje turneje 'Minut srca mog' jedna od najvećih regionalnih glazbenih zvijezda održala je veliki koncert u rasprodanoj u Areni 'Boris Trajkovski' u Skoplju. Više od dva sata publika je s njom uglas pjevala njezine hitove, a od ganuća je zaplakala

Jelena Rozga osvaja regiju svojim pjesmama i nastupima, a u Skoplju je zabljesnula u upečatljivom crvenom kostimu domaćeg modnog dvojca eNVy room (njihove kostime nosi na cijeloj turneji), u kojem su došle do izražaja njezine duge noge i uvijek sjajna figura.

Oduševljena toplim reakcijama svojih obožavatelja, podijelila je svoje dojmove: 'Hvala vam, Skoplje, na ovakvom predivnom prijemu! Oduševljena sam što smo zajedno stvorili nezaboravnu atmosferu u Areni Boris Trajkovski. Vaša podrška je nešto posebno i uvijek se radujem i uživam u ovim magičnim trenucima koje zajedno stvaramo. Volim vas!', poručila je pjevačica.

Snimku s koncerta na kojoj se može vidjeti koliko ju je dirnula makedonska publika, pokazala je i na Instagramu. Tijekom izvedbe pjesme 'Oprosti mala', nije skrivala suze na licu slušajući publiku kako pjeva stihove. Podsjetimo, s tom pjesmom je nastupala s Magazinom na Dori 2006. godine.

Pjesma je završila na njenom debitantskom albumu nazvanom upravo po toj pjesmi.

Jelena kreće u pripreme svojih novih nastupa, pa će nakon rasprodanih koncerata u Zagrebu, Beogradu, Novom Sadu i Skoplju, nastaviti svoju regionalnu turneju 'Minut srca mog'. Sljedeći nastupi su u Zadru 08. ožujka i u sarajevskoj hali Zetra, na jesen, 02. studenog.

Izvor: Društvene mreže