nije zadovoljan

Jacques Houdek nije odolio komentaru na ovogodišnju Doru: 'Draga djeco s Dore...'

22.02.2024 u 22:19

Bionic
Reading

Hrvatski glazbenik Jacques Houdek redovito prati glazbene emisije, posebice Doru i Euroviziju. Kao jedan od naših najistaknutijih predstavnika, Houdek je komentirao i ovogodišnji domaći izbor za pjesmu Eurovizije

Godine 2017. Jacques Houdek predstavljao je Hrvatsku na Euroviziji s pjesmom 'My Friend'. Na natjecanju je osvojio 13. mjesto od njih ukupno 26, no prema glasovima publike bio je čak na visokom 9. mjestu. Surađivao je na nastupima Nine Kraljić 2017. te Roka Blaževića 2019, no ove godine glazbenik nije zadovoljan onime što čuje na Dori.

Nakon što su svi kandidati predstavili svoje pjesme s kojima su htjeli predstavljati Hrvatsku u Švedskoj, Houdek je zaključio kako nitko, osim jedne pjevačice, nije bio u tonalitetu.

'Draga djeco s Dore, HITNO se javite u vokalni studio 'Gospodin Glas'. Tu sam za vas', napisao je Houdek na Facebooku te dodao: 'Brava, Stefany, jedina u tonalitetu.'

Pohvala crvenokosoj pjevačici i ne čudi jer je Houdek s njom surađivao još dok se kao najmlađa kandidatkinja natjecala na domaćoj inačici glazbenog showa 'The Voice', a glazbene kritike često su ono što pjevač objavljuje na svojim društvenim mrežama.

  • +6
Dora, 1. polufinalna večer Izvor: Promo fotografije / Autor: Renato Branđolica/HRT

Ni prošlogodišnji predstavnici nisu našem Jacquesu bili po volji, no njihov glazbeni izričaj komentirao je upravo suzdržavši se komentara: 'No ponekad upravo kad ne kažemo ništa - rekli smo sve. Da, da... Čak se i meni može dogoditi da zauzdam svoju jezičinu. Naravno da sam gledao Doru. Komentirao sam sve s Marijom Šerifović. No to će ostati striktno među nama, je li tako, Maro?', komentirao je prošle godine.

  • +5
Let 3 na Dori Izvor: Promo fotografije / Autor: Renato Branđolica/HRT