23. GODIŠNJICA BRAKA

Već skoro četvrt stoljeća ljubav Cindy Crawford i Randea Gerbera ne blijedi: 'Ti si još uvijek onaj pravi'

31.05.2021 u 15:28

Bionic
Reading

Slavni 55-godišnji supermodel Cindy Crawford u subotu je objavila fotografiju sa svog vjenčanja na Bahamima 1998. godine i dirljivom objavom 59-godišnjem surugu Randeu Gerberu čestitala 23. godišnjicu braka

'Ova noć prije 23 godine je bila čarobna... a ti si još uvijek onaj pravi! Sretna godišnjica! Volim te @randegerber', napisala je Crawford prigodnu čestitku suprugu uz fotografiju njih dvoje zagrljenih na plesnom podiju.

U komentarima njene objave brojni su poznati prijatelji paru čestitali i izrazili najljepše želje.

'Tako ste lijep par... I veliki razlog za vjeru u vječnu ljubav... Bog vas blagoslovio i sretna godišnjica!', objavila je kantautorica i bivša glumica Linda Thompson, a supermodel Helena Christensen poručila im je da voli i njih i ljubav koju dijele.

Kaia Gerber, 19-godišnja kći Crawford i Gerbera, također je na društvenim mrežama prigodnom objavom obilježila ljubavnu priču svojih roditelja.

  • +6
Cindy Crawford i Rande Gerber Izvor: Profimedia / Autor: Olivier Huitel / Crystal Pictures / Crystal pictures / Profimedia

'Osjećam veliku sreću što imam ovaj primjer prave životne ljubavi kao stalni podsjetnik. 23 godine, a imala sam sreću svjedočiti većini njih', napisala je Kaia na Instagram Storyju.