'bye, bye split'

Vatrena vozačica: Vanja Halilović pokazala duge noge na motoru

04.08.2017 u 10:49

Bionic
Reading

Atraktivna bivša voditeljica Vanja Halilović u posljednje vrijeme je pokazivala kako uživa u čarima naše obale u društvu svog voljenog Frane Barbierija, na kojima je ponosno pokazivala zavidnu figuru, a posebno upečatljiv bio je dekolte. Sada je u prvi plan stavila i svoje druge adute

Vanja Halilović spada među najatraktivnije Hrvatice, što dokazuje svojim rijetkim, ali pomno odabranih objavama na društvenim mrežama. Tu i tamo se potrudi da javnost i prijatelje obavijesti o svojim kretanjima i aktivnostima, a svaku objavu njezini pratitelji dočekaju s oduševljenjem.

Nakon odmora na Brijunima i Palmižani sa zaručnikom Franom Barbijerijem stigla je u Split iz kojeg, sudeći po fotografiji, odlazi na motoru na kojem je pozirala u ultra kratkoj bijeloj leopršavoj haljinici te su joj duge noge došle u prvi plan.

Bye bye Split 🕶

A post shared by Vanushka Halilowska (@vanjahalilovic) on

33-godišnja Vanja Halilović i 47-godišnji Frane Barbieri jedan su od dugovječnijih parova na našoj sceni. Upoznali su se prije sedam godina, a prošle godine su svoju ljubav zapečatili i zarukama.

U odnosu na ostale poznate Hrvate ne pojavljuju se često na društvenim događanjima, a kad se to dogodi, komentira se njihov uvijek dobro usklađen modni izričaj i Vanjina neprijeporna ljepota.

  • +3
Vanja Halilović Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas / CROPIX