u godinama svog sina

Vanna pokazala kako je izgledala kao 20-godišnjakinja

12.09.2017 u 10:44

Bionic
Reading

Jedna od naših ponajboljih vokalistica Ivana Vrdoljak Vanna prisjetila se svojih glazbenih početaka crno-bijelom fotografijom. U to je vrijeme snimila duet s Ilanom Kabiljom, a 1990. godine nastupili su kao pratnja grupi Boa pred 60 tisuća ljudi na maksimirskom stadionu kao predgrupa Davidu Bowieju

'Eto mene u dobi u kojoj je danas moj sin. Vrijeme. Ča je život vengo fantažija', napisala je Vanna pored crno-bijele fotografije snimljene kad je imala 20 godina.

Ivana Vrdoljak (djevojački Ranilović) je prvi put javno nastupila 1980. na smotri mladih talenata te je otpjevala 'Yesterday' The Beatlesa, a svojom izvedbom pjesme 'What a feeling' iz filma 'Flashdance' pobijedila je na Prvom pljesku Koprivnice, no prvi profesionalni nastup imala je upravo godine u kojoj je nastala njezina fotografija objavljena na Facebooku.

U to vrijeme Vanna je u Zagrebu studirala na Filozofskom fakultetu, na kojem je 1989. upisala engleski i francuski jezik s književnosti.

Ilan Kabiljo, s kojim je snimila duet 'Zlatna noć' te su 1990. na Zagrebfestu osvojili prvu nagradu stručnog žirija na večeri debitanata, upoznao ju je s tada još nepoznatom grupom Electro Team, koju su činili Boytronic, Da' Real, Skyrocker i DJ Fresh Jay. Vanna je ubrzo postala član benda, a prvi zapaženiji uspjeh postigli su pjesmom 'Molitva za mir'.

  • +5
Vanna Izvor: Cropix / Autor: Berislava Picek / CROPIX