NA INSTAGRAMU

Vanna objavila video uoči svog velikog koncerta, Nina Badrić joj najavila dolazak 'u stilu'

02.05.2022 u 21:06

Bionic
Reading

Do velikog, slavljeničkog koncerta Vanne u zagrebačkoj Areni ostalo je tek pet dana, stoga su pripreme u punom jeku. A kako to izgleda, pokazala je sama pjevačica na društvenim mrežama

'No caption needed… Arena Zagreb, 7.5. coming soon…brojimo sitno.' Napisala je to pored videa objavljenog na svom službenom profilu na Instagramu Ivana Vrdoljak Vanna. Video je snimljen tijekom jedne od mnogobrojnih proba potrebnih kako bi sve izgledalo savršeno na velikom slavljeničkom koncertu.

S njom je na snimci i Adonis Ćulibrk Boytronic, s kojim je godinama pjevala u E.T.-ju, gdje je Vanna zapravo i započela svoju glazbenu karijeru, a u Areni će zajedno otpjevati neke od najvećih hitova.

Svoj dolazak na koncert najavila je i Vannina kolegica s estrade, ali i prijateljica iz privatnog života Nina Badrić, koja joj je napisala: 'Vidimo see zavrtit ću helić', aludirajući time da će poput breakdancera odraditi poznatu točku.

Inače, Vanna će na svom koncertu nazvanom 'Vanna, 30 godina - Puna memorija', proslaviti 30 godina svoje karijere, a s njom će pjevati i vjerujemo prepuna Arena Zagreb i to neke od njezinih najvećih hitova.

  • +4
Ivana Vrdoljak Vanna Izvor: Cropix / Autor: Vedran Peteh / CROPIX