SRETNA I NASMIJANA

Vanna dobro zna da su njezin glavni adut, osim glasa, noge koje je ovoga puta istaknula u bermudama

24.04.2022 u 21:04

Bionic
Reading

Još je malo ostalo do velikog slavljeničkog koncerta Ivane Vrdoljak Vanne u zagrebačkoj Areni, stoga pjevačica koristi svaku priliku da odmori i napuni baterije

Malo sunčevih zraka iskoristila je Vanna kako bi u vrtu upila malo vitamina D. U pripremama za skorašnji veliki koncert u zagrebačkoj Areni, pjevačici je potrebno puno energije kako bi sve odradila bez ikakvih problema, a koliko je sretna i smirena, govori i osmijeh na njezinom licu.

U posljednje vrijeme Vanna izgleda sve bolje, što je već primijetio i naš modni kritičar Fashion Guru, a mi to moramo još jednom potvrditi. I ovoga je puta u prvi plan stavila svoje vitke noge, koje su do izražaja došle zahvaljujući bež bermudama od odijela, s kojima je u kompletu došao i sako.

Na nogama je imala cipele koje se remenčićem vežu oko zgloba i to u uvijek popularnom leopard uzorku. Uz fotografiju je napisala:

  • +4
Ivana Vrdoljak Vanna Izvor: Cropix / Autor: Vedran Peteh / CROPIX

'Easy like Sunday mornin’… and afternoon (s koncertom u mislima).' Za svoj je izgled dobila samo pohvale, a među ostalim su joj rekli da je 'bomba od žene'.