POHVALILA SE

Vanna izgleda ludo dobro u ovoj kombinaciji

08.04.2022 u 20:51

Bionic
Reading

U kožnoj kombinacija, koja je istaknula njezinu zavidnu figuru, ali i vitke noge, Vanna je pozirala i snimljene fotografije objavila na svom Instagram profilu, a potom je za iste dobila pregršt komplimenata

Iako se godinama modno 'tražila', Ivana Vrdoljak Vanna je napokon pronašla ono što joj uistinu najbolje pristaje. Svi njezini stajlinzi u posljednje vrijeme zaslužuju same pohvale, pa tako i ovaj posljednji koji je pokazala na svom Instagram profilu.

Na najnovijim fotografijama naša je pjevačica pozirala u kožnoj mini haljini sa zatvaračem postavljenim ukoso, koji ide preko cijele haljine i ima nešto veću kragnu, koju je u jednom trenu primila i podigla. Riječ je o kreaciji s domaćim potpisom - DeLight, a koja Vanni uistinu odlično pristaje jer zbog dizajna ističe njezinu zavidnu figuru, ali i vitke noge.

'Ne brini, moj Harley u blizini', napisala je pored fotografija Vanna, a potom su krenuli komplimenti. Njezina kolegica Nina Badrić joj je kratko i jasno napisala: 'Op opaa', a bilo je tu dosta emotikona vatre i srca.

  • +4
Ivana Vrdoljak Vanna Izvor: Cropix / Autor: Vedran Peteh / CROPIX

Inače, Vanna se  trenutno sprema za svoj veliki koncert u Areni Zagreb, koji će se održati 7. svibnja, a na kojem će obilježiti 30 godina karijere.